Alıntı:
Modfight´isimli arızadan alıntı
türkiye sömürge ülkesi degildir kardeşim bunu sana anlatmıyalım artık sen nasıl sömürülüyorsun bilmiyorum bu ülkede yaşayan cogunluk memnun belki çok iyi yönetilmiyo olabilir ama onu düzeltmek bizlerin elinde yaşam kaliteside saydıgın ülkelerin bayagı bi misli daha fazla bişey istiyorsak o zaman biz bişey yapıcaz oturdugumuz yerden yapsınlar diye beklemiycez.
ayrıca ölünce çıplak kadın fikri fena degil yap bence hiç olmazsa ölürken dikkat çekmiş olursun artık ciddiye alan olursa...
|
Türkiyede yaşayan çoğunluk memnun mu? Evet ne içtiysen şiddetle aynısını istiyorum. Milletin bir sikilmediği kaldı... Onun da acaba pozisyonunu mu düşünüyorlar? Bir şeyler yapabilir miyiz? Hayır sanmıyorum olacak gibi değil hata ihtimal bile değil. Sonra 80_90'lar gibi olabilir sonumuz. Canı sıkılan solcu öldürür. Kafataslarımızdan koleksiyon yaparlar.( Bu nasıl fikir) Artık eskisi gibi değil, yok olmaz öyle şeyler diyen çıkabillir, olabilir, hak verilebilir. Ama şu bir gerçek Türkiyede militarizm her an her şeyi yapabilir...
Ayrıca cenaze törenimde imam olarak Şahin K üstadı isterim