Alıntı:
Modfight´isimli arızadan alıntı
ya arkadaşım o saydıgın ülkelerin hepsi zaten sömürge ülkeleri ordu kurmalarına izin verilmiyoki kursun o ülkelerin yasam kaliteleri belli 3. dünya ülkeleri onlar sen onlara özeniyosan ne diyim sana ben biz daha cagdaş bi ülke nasıl oluruz diye düşünüyoruz sen bize ingiliz ispanyol sömürgesi ülkelerdede ordu yok diyorsun
bide ölümlere göz yuman bir orduya ihtiyacımız yok demişsin bu söledigini kanıtlayamazsın böle olaylar yılda 1 kere ya olur ya olmaz olsada mutlaka faili bulunur . sen dört dörtlük vatandassın bitek bu ordumu kötü seninde başına bi olay gelse ilk polisi ararsın daha kötü bi durumssa sevmedigin asker yardımına koşar onlarda bi ülkede onun için vardır zaten.
|
Türkiye sömürge ülkesi değil mi? Türkiyenin yaşam kalitesi? Ölümlere göz yuman bir orduyu kanıtlayamıyor muyuz? Az biraz haber oku derim ya da ne içtiysen aynısından ben de isterim. Medyanın verdikleri ve vermedikleri ortaya çıkan ve çıkmayan ölümler.... Eline bomba verilip dalga geçilen askerler... vs vs vs. Hem ölen askerlerin tabutuna neden bayrak sarılıyor. Ben ölünce çıplak kadın resmi istiyorum