Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 14-02-2010, 19:03
firari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
firari firari isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Delinin zoru

Alıntı:
Modfight´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
ya arkadaşım bende sizi bi türlü anlamıyorum olmamış kanıtlanmamış bi şeyi daha kaç kişi ölmesi gerekiyo diyosunuz kendiniz uyduruyosunuz kendiniz inanıyosunuz .sanki bu ülkede hergün askerler öldürülüyo yok böle bişey .asker o milletin vatandaşını düşmandan korumak için var senin için var yıllarca bu ülkenin başında terör belası gezdi o sevmediğin asker korudu yarın başka biley olcak yine o koruyacak.tarih var oldugundan beridir dünyada düşmanda vardır düşmandan koruyan askerde bu sadece bizde degil bütün milletlerde vardır.ayrıca benim bu görüşlerim genel bi kanıdır.siz ise azınlıksınız ama sanki milyonların görüşünü savunuyomuşsunuz gibi herkese çatıyosunuz..
Can alacak can verecek, kurşun atıp kurşun yiyecek bir silahlı birliğe ihtiyacımız yok. Halkın vergilerini silahlara, bombalara yatıran bir orduya ihtiyacımız yok. Eğitim zaiyatı diyerekten insan ölümlerine göz yuman bir orduya ihtiyacımız yok. On beş ay gereksiz ve saçma yere insan zamanından çalan bir orduya ihtiyacımız yok. Darbe ve darbe planları yapacak bir orduya ihtiyacımız yok.

Dünya üzerinde; Andorra, Cook Islands, Costa Rica, Dominica, Grenada, Haiti, Iceland, Kiribati, Liechtenstein, Maldives, Marshall Islands, Mauritius, Micronesia, Monaco, Nauru, Niue, Palau, Panama, San Marino, Solomon Islands, Saint Kitts and Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Samoa, Tuvalu, Vanuatu gibi ülkelerin orduları yok, dolayısıyla tek bir savaşta yok. Bizim demokrasiye, eğitime, bilime, sanata ihtiyacımız var, anlıyor musun?