|
Zaten Turk milliyetciligi de `Kurd`un soyu kurusun`, muhtemelen Kurt milliyetciligi de `Turk`un soyu kurusun` diyordur. Dedim ya ayni kafa, sizi ozetliyor diye...
beni özetlemiyor... ben hepsinin soyu kurusun diyorum... kendini bir ırka ait hisseden herkesin... ırkları kabullenen herkesin... tüm ırkçıların milliyetçilerin... tabi sende bunu anlayabilecek bir şuur olmadığı için ne desem boş... senin kafan gibi...
Benim gibi dusunenler ise bambaska bir yerden bakiyorlar tabii ki dunyaya; biz istisnasiz tum uluslarin varligini evrensel paydada bir zenginlik olarak goruyoruz ve kardesce, esit yasayabilecegi bir dunyaya olan inancimizi vurguluyoruz.
tüm ulusların varlığı insanlığın varlığına tehdittir ve en büyük düşmandır... uydurmadır... devletçilerin insan olamamışların insanı sömürenlerin uydurmasıdır... ve senin gibi düşünenler bu saçmalığa inanmaktadır... ulusların hiç bir değeri yada önemi yoktur... yok olmalıdır... tüm insanlar dünyanın sahibidir... ve herkesin dünya üzerinde eşit hakkı vardır...
Farkimiz tam olarak da bu.
haklısın...!
|