Tekil Mesaj gösterimi
  #52 (permalink)  
Alt 11-02-2010, 01:34
seina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
seina seina isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Alıntı:
Aslında bir şey söyleyeyim mi?
Türk kadınları genelde eski geleneğe göre yetişmiş olanlar (çünkü yeni nesil geleneklerini kendisi yazıyor gibi.(!)) sokak ortasında kocalarından dayak yerken, onu ayırmaya çalışanlara çantasıyla dalarlar ya da en yakındaki polisi çağırıp şikayet ederler ama kocasını değil, onu kurtarmaya çalışan vatandaşı. Şimdi bu "şuraya da vur" demek değil de nedir?
aslında bunların filmlerde olduğunu gerçeğin bu kadar da kötü olmadığını düşünüyorum. ya da öyle olmasını umut ettiğimden kabullenemiyorum..

Alıntı:
Pısırıklık kimse istemez. Herkes ayrı bir birey sonuçta ve hür iradeye sahip. Düşüncelerini açıkça ifade eden, sırf sevdiği öyle diyor diye ona hak vermeyen, onun da hatalarını görebilen ve mantıklı bir dille açıklayabilen, zeki ve nazik erkekler her zaman çok daha caziptir.
böylesini bulursam kendime çok fena aşık ederim o da yetmez eve zincirlerim ,kimse duymasın,görmesin,bilmesin..

Alıntı:
Şiddet ve maçoluk, ağırlığını ortaya koymak vs bunlar yaş işler... Bir erkek "şu eteği giyme" dediği zaman, o kıskandığını ifade etse ya da seni düşündüğü için böyle bir şeyi istediğini söylese de (ve itiraz ettiğinde tepkisini sert şekilde ortaya koysa), onun kararlarına müdahale etmesine izin vermiş oluyorsun. Bu yanlış bir şey, Bu onun gücü değil. Bu senin zayıflığın olur.
doğrudur efenim aynen böyledir.
benim erkeğin gücünden kastım en en basit örneğiyle;sevgilisinin sokakta tacize uğramasına engel olamayan,taciz edeni bir güzel benzetemeyen erkek,kız tarafından kısa sürede terkedilecektir. ya da bu bi sorun olarak karşısına çıkacaktır. ha bu doğru değildir,bunun polisi bilmem nesi vardır , o ayrı konu. ki böyle durumlarda kadın kendini koruyabilecek olsada erkekten bekler.sebebi mi? e hoşuna gider içgüdüsel birşey olsa gerek
bu genel olarak böyledir denebilir. özellikle belirtme ihtiyacı duyuyorum;tabiki de bunu istemeyecek kadın da vardır.

not: yorumlarımı kendi tercihimin ne olduğuna göre yapmıyorum. bunuda öyle belirtme ihtiyacı duydum nedense

Sizi tanımıyorum! Sizin yasalarınızı, nizamınızı, kuvvete dayanan yetkinizi tanımıyorum! Bu yüzden asın beni! Louis Lingg