Alıntı:
eco´isimli arızadan alıntı
hangi zaman...? alıntıla bir şey yap... hiç dile getirmediğim bir şeyi benim üstümden konuşuyorsun... yalan ve iftira dolusun... geri bas artık...!
|
Ulan alintiladik ya, okuma yazman da mi yok evladim senin.
Oku bak:
http://www.khaos.info/110749-post51.html
Yalniz inan sana bir lafi 40 kere anlatmak zorunda devamli olarak kalmaktan cok bunaldim. Cok degil az biraz ozen goster, ne yazilmis dikkat et!
Alıntı:
kürtlerin eşitlik mücadelesi diye bir şey yok... insanların eşitlik mücadelesi desen anlarım... ama kürt yok türk yok... algı sorunu olan sensin...! anlatacak söyleyecek bir şeyi olmayanda...!
insanları ırklara ayırmak faşistliktir...!
|
KURT de vardir TURK de vardir! Asil bunlari toptan yok saymak fasizmin tillahidir.
Bunun algi ile bile bir ilgisi yok, realite bu. Sen apirsan da koprusen de, Kenan Evren kafasinin sozum ona anarsist yorumunu da evriltmeye calissan, bu is boyle...
Tekrar ediyorum; Kurt de vardir, Turk de vardir. `Yoktur` demek zaten gerizekaliligin onde gidenir -ayrica inkar ve yok sayma ezberini artik devlet bile bozdu-.
Netice itibariyle vardirlar ve esit olmalidirlar. Bugun esitler mi? Hayir degil! Oyleyse mucadele de Kurtlerin esitlik mucadelesidir. Denklem de bu kadar basit aslinda.
Alıntı:
ve söylenenleri anlamamaktasın...!
|
Bir lafi 40 kere soyledikten sonra anca zor bela kavrayan birinden boyle dallamaliklar duymak da olsa olsa yavuz hirsizlikla aciklanabilir sanirim.