Alıntı:
eco´isimli arızadan alıntı
bunlar hakkında bir şey yazmayı unutmuşum... ciddiye alamadığım için kusura bakma...
bu cümlelerini kendine bile açıklayamazsın...!...!
|
Ciddiye almadigin(!) degerlendirmeleri hirs yapip cevaplamak icin debelenmeni hadi bir kenara birakalim. Sizler gibi acizlesip abuk sabuk haddini asan psikolojik analizlere girmeyelim hadi. Hadi sizlerin yaptigi gibi ben de ucuzlasmayayim, iyi guzel de hakikaten yine haddini asiyorsun.
Cunku yazdim, yani fasizmi tanimladim (
http://www.khaos.info/serbest-kursu/12603-fasizm-nedir/ (Fasizm Nedir?)) . Mesele; sizlerin anlayabilme yetinizin sinirli olmasi, yazilanlari kavrayamamaniz ve soyleyecek konu basliklarina dair pek birseyiniz olmadigindan muhtevasi olan yazilar yerine kisisel polemiklerde bogulmayi aliskanlik haline getirmeniz. Sorununuzun temel kaynagi bu.
Acikcasi ben artik isin bir algi sorunu oldugunu da dusunmeye basladim.
Daha da acik yazamam herhalde, lutfen artik kavrayin.
Kurtlerin esitlik mucadelesini desteklemeyen her birey yada kurumsal yapi fasizmin ekmegine yag surmus olur.
Bu bakimdan sizleri de fasizmin dolayli destekcileri olarak tanimlamak en dogrusu olacaktir.
Ama diyorum ya sizlerin algilama yetinizdeki bu sinirli vaziyet beton gibi yerinde dururken ne soylesek bos, cunku gume gidiyor. Eminim bu yukarida kalin puntolarla yazdigim da gidecektir. Mevzuyu yine kisisel zannedecek ve polemikler icinde bogmaya calisacaksiniz.