Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 04-02-2010, 21:47
alchemy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alchemy alchemy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
-

Herşeyden evvel böyle bir şeyin olması, sonra da bunun tartışılmak istenmesi saçma. İşleri o kadar manipülatif hale geldi ki, Berivan_Rojda_Yeter ile HERKES oynuyor. Öfke köpükleri sönmeyen konu sahibi arkadaş da, niyeti bu olmasa dahi, bu oyunda yer alıyor bana göre.

Mektubun sahiden Berivana ait olup olmadığını düşünecek kadar paranoyaklaştırılmışım, mesela...

Konu şu ki, (bu) devletin acımasızlığı sadece milliyet/milletlere karşı değil. Aç olduğundan baklava çaldığı için 15 yıl yiyen çocuğu unutmadım (yaşın yetiyor mu hatırlamaya??). O KÜRT değildi...

Bu, KÜRT SORUNU değil, bu başlık KÜRT SORUNU altına girecek bir başlık değil.

Bu, devlet kurumunun insanlığa dinamikleri gereği yapacağı zulümü anlatan bir başlık. Bir kere, bunu KÜRTlükle bağdaştırmanı kınıyorum. Alakası yok. Buradaki sorun çok daha temel bir sorundur. Bugünkü adı nasılsa Kürtlük oldu, yarın başka bişey olur...

ve bu "tartışma" !!!!!!!! arasında, içerde yatan bir kız var. Polise molotof atsa ne olacak yani, daha 15 yaşında...

Ama tutup çocuğunuzu 15inde everen bir kültürde iseniz, tutup "gelenek görenek, biz BÖYLE biliriz " diyen cahillerden oluşuyorsanız...

Cahil olmamaya çalışanı da gebertmeye uğraşıyorsanız...

İnanmıyorum döktüğünüz timsah gözyaşlarına.

Şimdi, köpürmüş ağızlarla bana "cevap" niteliğinde olmadık hakaretler bekliyorum. Yazımın mührü olacak saçma ve Berivan_Roja_Yeterin yaşından daha küçük çocuklara ait yakası açılmadık aşağılayıcı abuk sabukluklar bekliyorum... Muhtemelen de yanılmayacağım...

Hala çer ile çöpü karıştıran birileri hala yetişkinim diye ortada gezebiliyorsa aslında denecek ne var ki? Buna "az sonra... dan dan dan" değil, yüzyıllar sonra da döneriz...

Hiç suçunuz yokmuş gibi edepsizce çığırmaya da devam edersiniz...

Tökezlemişliğim 2. basamaktan geliyor