Bence demek "iddiam yok" mu demek şimdi? Tüh... Anlamadım bak... Ne de olsa (embesil)im ya. (Parantez içinde yazdım ki, "
kendi algım" olduğu belli olsun diye, tabi sen anlayabildin mi bilemiyorum) Yoksa, sonuçta herkes, bir düşünürden ya da başka kişiden direkt alıntı yaparak fikir aktarmadığı sürece, zaten "bence" diyordur. Tuhaf. Her cümleme "ben insanım" diyerek başlamak lazım o zaman. Yine de bu "bence" lafını bu şekilde öne sürmek, bu dediğinin oldukça "tersi" bir anlam taşıyor aslında. Ha, tabi ki "bence"
Atatürke mıstık denemez gibi bir iddiam yok ki benim.

Ben böyle birşey söylemedim. Hem, neden olsun ki? Yertsiz Yurtsuz mudur yoksa (belki? bilmiyorum) eski niki ile Kurtulush mudur, ya da daha evvelki niklerini de hatırlamıyorum ve sayamadım diyelim (dedim ya , (belki? bilmiyorum), ama itiraz da gelmedi..??)

, o beni kemalist sansa ne oluuur, sanmasa ne olur yani? Konu, "sanmasıdır" sadece, o kadar. "Böyle düşün ulan!"ı "kibarca" demenin faşoluktan ne farkı kalmış o zaman ademoğlu? Havanda su dövmeyin. Göklerinizden yer yüzüne iniverin bir zahmet. Aine, yapılana bakar, lafa değil. Olay car car konuşmaksa, o zaman konuşulur. Hangi "mercii" oluyorsunuz ki sus diyecek?
Tabulaştırma, tüm kabul/sempati gören liderlere karşı girişilen bir tutumdur. Bundan âri midir, değil midir, onu sordum arkadaşa, o kadar. Carlamanız gerekecek bir muhattaplık durumunuz yok kısaca...
Sahi... Âri misiniz??