|
Biz' in bitip, Ben' in başlaması yaşanan kaosa artısı olmaktan öte birşey değil ama bunu bile bile insan ruhu hoşlanıyor galiba bu içsel dürtüden. 2012 tarihinin anlamını insanların gerçekten bilebildiğini sanmıyorum.
'Aklı başında ve ruh sağlığı yerinde olan hiçbir bilimci bu "armageddon" teorilerine kulak asmıyor'
Demişsin ama bu aklı başında bilimcilerden malesef bir hayır gelmediğini bütün tarih geçmişi de özetliyor bir yandan, gerçek bir bilimci bana göre herşeye kuşkuyla bakmalı, ki o aklı başındakiler nedense yapmıyorlar..yapsa da biryere kadar yapabileceğinin farkında da belki ondan.
Medyatik 2012 hikayelerinden şahsen benim midem kalkıyor artık. Herkesin kuantumcu olduğu bir dünya haline geldik şaşmamalı tabi, herkes biliyor ve herkes bilmeden konuşuyor en kötüsü de bu olsa gerek..'Biz' bitip 'Ben' başlarken; özgürlükçü ve demokratik olmayan, insanın bireyselliğine saygı duymayan tüm sistemler yıkılmıyor malesef. Bu yıkılması gereken sistemin parçalarından gene birileri nemalanıyor sadece.
•۰µừﮐҜừﺎρέﮐέŋţ ₣ìζìҜçì, µìҜяøρìҜ µέςζυв ξđέвì, ραяαﮐìďìҜ Ңαγαţì۰•
|