|
Yok olmadi. Hicbir kurumu yada kollektif yapiyi toptan benimsemek yada reddetmek gibi bir zorunlulugum yok!
bence de yok... böyle bir ima bile yok... ''sitemizin...? benimsiyemediğin bir yerde beklentiler de bulunmak...? biraz garip mi oldu...?'' site de yada forumda diyerek kimseyi benimsemek veya reddetmek gibi bir durumla da muhatap etmezsin... ve bir şeyler bekleyeceksen birilerinden ve o birilerini birileriyle sitenizin diyerek bir görüyorsan bu işte bir gariplik hissediyorum...
antikemalizm konusunda takip edilen tespitlerde ve yorumlarda bulunuyorsun... ama şu cümleyi söylemiş olmanın nedenini gerçekten anlayamıyorum... ''Özellikle sitenizin yarim agizli ve utangac kemalistlerinden bu konuda bizleri aydinlatmalarini icin samimi yanitlar bekliyorum.'' ve bu cümlede sitenizin gibi bir hitapta bulunmuş olman da işin beni ilgilendiren boyutu... forum üyesi olmak insanların siyasi yada felsefi görüşlerinde bir bildirimde bulunmalarını gerektirmiyor... ve düşündüklerini yazarken ortaya çıkan görüşlerdeki çeşitliliğe de karşı olunduğuna dair bir ibare de görmedim... zaten sadece şucular olsun yada şucular olmasın gibi bir yaklaşımda olduğunu da sanmıyorum... zira bu ''yahudiler ve köpekler giremez'' gibi bir söyleme tekabül eder... ???
ayrıca sitenizin söyleminiz de ki hitabı da açıklayabilirseniz kendi adıma sevinirim... kafanızdakini bilmek isterdim sitenizinle kimlere hitap ettiğinizi ve onları ne olarak gördüğünüzü...? neyin içinde ve ne yapan... forum üyesi olduğunuza göre nasıl ben siz gibi ayrımlara yada biz siz mi ya da ne...? ha bi de kemalistler var... bak şimdiden üç parçaya ayırdın... bir gariplik yok mu...? ben mi kuruyorum...?
Konu eco tarafından (28-01-2010 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir..
|