Tekil Mesaj gösterimi
  #48 (permalink)  
Alt 25-01-2010, 08:55
no faith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
no faith no faith isimli Üye şimdilik offline konumundadır
1.T.Ş.

Alıntı:
maviagac´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
anlamamı istiyorsun ama anlamıyorum ne yazık ki..'hak eden' ne demek...kime göre o hak anlayışı...güçlü erkeğe göre mi...ona göre hak olan bana göre değilse ki muhtemelen öyle olur...o zaman ne olacak...bi 'dayak isteyen kadın' modeli var bir de dayağı 'hak eden'...mi...yoksa 'dayak isteyen' aynı zamanda 'hak eden' midir....anlaşılmıyor ne demek istediğin...
ikinci nokta; ben kişisel deneyimlerimizden bu kadar geniş anlamlı genellemeler yapmayı doğru bulmuyorum demeye çalıştım...başlıkta 'bir kadın' ya da 'bazı kadınlar' denmesi olağan karşılanabilirdi ama 'kadınlar' çok geniş ve beni de kapsıyor ki kendi adıma bu noktayı eleştirdim...
bence ek bir açıklamaya çok da gerek yoktu ama madem ciddi olarak kafan karıştı özet geçeyim. bu konunun başlığı olan "yeri geldiğinde" veya dayak yanlısı olmadığını iddia eden bazı ayıcıkların sıklıkla belirttiği "hak ettiğinde" gibi ifadeler son derece saçma ve aptalca bence. dayağın yeri gelmez ve/veya dayak hakedilmez. dayağa meğilli kişiler de kendi eksikliklerini ve yetersizliklerini kapatmak için bu eylemi gerçekleştirirler.
aşırı hassasiyetin konuyu farklı anlamana sebep oluyor. bu sitede kolay kolay dayak da ne güzeldir, cennetten çıkmıştır, arada sırada olur tarzı laflar duyacağını sanmam.çıkar mı lan yoksa

You are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun