Tekil Mesaj gösterimi
  #47 (permalink)  
Alt 25-01-2010, 01:04
seina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
seina seina isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

ben isterim...

istisnalar kaideyi bozmaz. elbette birçok kadın pısırık erkekte isteyebilir. fakat genel olarak kadın erkeğin gücünü görmek ister.bundan kastım dayak yemek isteyeceği değil.

.hem koruma-kollama ne...niye beni koruyor...savaşa mı gidiyoruz...herkes düşman mı...şu zamana kadar tek başıma geldim de hayatıma bir adam girdiğinde onun koruması altında mı olacağım...koruma mı tutuyorum...niye koruyor beni...sakat-felçli ya da herhangi fiziksel bir engeli olan birini sevme şansım-ihtimalim yok mu bu durumda...e bu çok insafsız bir durum o zaman...

sakin
kimse sana korunmak zorundasın ille bi erkeğin korumasına ihtiyacın var falan demiyor.ama bu hiçbir zaman korunmaya ihtiyacın olmayacak anlamına da gelmiyor. insan kendine destek olacak,gücünün yetmediği yerde takviye yapacak birine ihtiyaçta duyabilir. bu noktada en büyük güç sevdiğin insanın gücü olur. bahsettiğim sadece fiziksel güç değil.

adamı inşaatta mı çalıştıracağım,ringe mi çıkartacağım ki fiziksel gücüne bakayım...

daha önemli bişey yapacaksın da neyse

Sizi tanımıyorum! Sizin yasalarınızı, nizamınızı, kuvvete dayanan yetkinizi tanımıyorum! Bu yüzden asın beni! Louis Lingg