[QUOTE=maviagac;110031]gördüğüm-belki de göreceğim en uysal annenin yıllar yılı koca kılıklı bir dengesiz-vahşinin şiddetine maruz kalmasına şahitlik etmiş bir çocukluğa-sayısız kötü an'a-anıya rağmen hala-yine de 'erkekler vahşi-psikopat mıdır' sorusunu kullanarak bunun üzerinden haksız-anlamsız-dayanaksız bir genelleme yapma hakkını kendimde görmüyorsam-bunu yapmıyorsam birinin de çıkıp kadınlar dayak mı ister sorusunu,bu soruyla milyonlarca şiddet manyağı erkeği haklı çıkarma mantı(ksızlı)ğını kabul etmiyorum ki şiddet sevici-mazoşist kadınla da daha karşılaşmadım şu yaşıma dek...ha yok mudur...vardır elbette...ama üzerinden genellemeler yapacak kadar çok mudur sayısı...değildir....
şiddete uğrayan kadın sayısıyla şiddet seven kadın sayısını birbirine karıştırmayalım...
QUOTE]
şimdiii.. ben kendimi kapsayan kısmını bir cevaplayayım şunun. arkadaşım, konuyla ilgili aşırı duyarlı ve de hassas olabilirsin ama tekrar yukarıya bakıp bi zahmet okursan kadınların dayak istediğine dair önermeye katılmadığımı zaten açıkça yazdım. ikinci olarak ise bu durumu genelde kadınlar böyledir değil böyleleri de vardır olarak genelliyorum. sen de dayak yiyen kadınları örnek vermişsin ve bence genelleme yapılabilir, neden olmasın. dayak yiyen kadınlar illa çaçaron ve dayağı "hak eden" (noolur bunu tartışmayalım, neyi kastettiğimi anlayıverin bi zahmet) tipler midir? e o zaman uysal kadınlar yıllarca kendini erkek sanan zurnalar tarafından dövülebiliyor diyebilirsin. kimsede çıkıp sana ben öyle bişeyi hayatımda görmedim demeyecektir emin ol.
bu konu uzar

saygılar..