Alıntı:
pandaVSkoaLa´isimli arızadan alıntı
Başbakanımızın dediği gibi devletin malı deniz yemeyen domuz mantığı değişmeli. Kesinlikle tekel direnişçilerini haklı bulmuyorum. O devletin malı senin benim vergilerimizden meydana getiriliyor. Hortumcularından tutda tekelcisinden başka ne kadar avanta sağlayan varsa hepsinin yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum.
|
Başbakan sıkıysa devletin malını ''allahına'' kadar sömüren diyanet kepazeliğini kaldırıp imamların ''ulufe''lerini kessin de öyle konuşsun. Yine pek sevgili başbakanın bu ülkenin iliğini kemiğini kurutan askeri harcamaları bitirsin de öyle konuşsun. Tekel işçilerinin üç kuruşluk maaşlarına varana değin bu ülkede çok daha gereksiz tonla harcama kalemi mevcuttur.
Eğer gerçekten değişim isteniyor ve bir yükten kurtulmak arzu ediliyorsa TEKEL işçilere devredilir ve işçiler kendi organizasyonlarını yapıp kendi çalıştırırlardı fabrikaları. İşçiler itiraz edermiydi böyle bir şeye sence?

Nedenilla peşkeş çekilmek zorunda ki yabancı sermayeye? batıracaksa üçbeş bin işçi batırsın, kimse de karışmasın.

Mey kasemi kırdın yere vurdun Tanrım
Zevkimden edip sanki ne buldun Tanrım
Gül renkli şarabım yere döktün tekmil
Zannım budur ki sen de sarhoş oldun Tanrım...
Hayyam...