Tekil Mesaj gösterimi
  #124 (permalink)  
Alt 24-01-2010, 00:59
lo-fi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
lo-fi lo-fi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Rütbesiz anarşik

Blog Başlıkları: 1
pekala iki kişi de ortak hareket edebilir,beş kişi de,on kişi de.buna nasıl örgütlülük denilebilinir?
herkes yeteneğine,yapabiliritesine göre ortaya bir şeyler koymaya çalışırsa,bu örgütlü hareket olarak mı nitelendirilir?
ortaklaşa hareket söylenenin aksine neden bu kadar zor olsun?
zor olan tarafları da olacaktır tabi,kişiler birbirini dinleyip, pürüzleri temizlerse bu hayli gerçekleşebilir ki bu da aslında zor bir eylem şu zaman içinde,dinleme,anlama vs gb .
aslında bu gb konular üzerinde kesinkes konuşmayı,konuşmaları sevmiyorum,nihayetinde "yaşayıp,göreceğiz"...fazla laf kalabalığına gerek yok...

ortak hareket...

böyle bir şey olamaz ya da olabilir diye yaftalamalar yerine,ortak bir zemin için gerekli olan şey nedir, diye sorgulamalıyız düşüncesi içerisindeyim.

sizlerin düşüncesi,sadece düşünceyi yaymak olabilir ama ben bunun yanında eylemliliği de savunuyorum,düşünceler uygulamaya geçilmedikçe pek de anlamı kalmayacaktır.eylemlilik diyince de aklınıza(hemen)zartdadanak yakıp-yıkmak gelmesin...

/anarşistler,ispanya devriminde pekala düşünceyi,uygulamaya döküp ortak hareket etmedi mi?/

evet ortak bilinç,ortak hareketliliği salık vermeyebilir ama ortak hareket için ortak bilinç (tabiki)gereklidir.

Herkesin hayalgücü tükendiğinde artık hiçkimse dünya için tehdit olmayacak ...