Tekil Mesaj gösterimi
  #37 (permalink)  
Alt 23-01-2010, 17:48
maviagac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maviagac maviagac isimli Üye şimdilik offline konumundadır
hiperuyuşuk

Blog Başlıkları: 1
gördüğüm-belki de göreceğim en uysal annenin yıllar yılı koca kılıklı bir dengesiz-vahşinin şiddetine maruz kalmasına şahitlik etmiş bir çocukluğa-sayısız kötü an'a-anıya rağmen hala-yine de 'erkekler vahşi-psikopat mıdır' sorusunu kullanarak bunun üzerinden haksız-anlamsız-dayanaksız bir genelleme yapma hakkını kendimde görmüyorsam-bunu yapmıyorsam birinin de çıkıp kadınlar dayak mı ister sorusunu,bu soruyla milyonlarca şiddet manyağı erkeği haklı çıkarma mantı(ksızlı)ğını kabul etmiyorum ki şiddet sevici-mazoşist kadınla da daha karşılaşmadım şu yaşıma dek...ha yok mudur...vardır elbette...ama üzerinden genellemeler yapacak kadar çok mudur sayısı...değildir....şiddete uğrayan kadın sayısıyla şiddet seven kadın sayısını birbirine karıştırmayalım...
futbol örneğini vermişsin,ne ala...araştırmalar-oylamalar-diğer spor dallarıyla karşılaştırmalar yaparak erkeklerin daha çok futbulu tercih ettiği genellemesine ulaşabilirsin belki ama kadın dayak ister sonucuna nasıl ulaşılır...işte bunu da anlamıyorum...çok çok azı kayıtlara geçse de şiddet mağduru kadın sayısına ulaşılabilir ve bir genelleme yapılabilir,her 3-4 kadından biri şiddet görüyor diye...ama şu mazoşist hemcinslerim nasıl sayılıp bir oran ya da genelleme yapılacak...
nedense de hep erkeklerlerden çıkıyor şu dahice teoriler-fikirler...işlerine mi geliyor-kendilerine bahaneler mi üretiyorlar ne...iyi niyetli olmayan bir soru ve de yaklaşım…