Tekil Mesaj gösterimi
  #116 (permalink)  
Alt 21-01-2010, 16:15
chAos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
chAos chAos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
ruimte

onu bunu şunu deyince birşey anlamıyorum. anlamammı gerekir ! hem neyi anlayacağız veya anlam vereceğimiz ne var ?

sokağa çıkma taş toplama tamda karşıtının istediği birşeydir, iktidarın devam etmesi için mutlaka agresif yapı veya gruplar olmalıdır buna muhtaçtır iktidarlar.

karşıtını zorlayacak işlemez hale getirecek nitelikde bir yapıya sahip değilsen kusura bakma ama yapılacak olan sadece salaklıktır.

yaklaşımda sorun varsa yapacağın hareket ters döner senide onuda bunuda onlarıda yutar. yapı sürü ve çobandan oluşuyor ve güçlüdür saldıracak av arar av olmak yerine avcının avlanma sahasında avları kaçırtmaktır gerekir. sen diyorsun hadi av olalım zaten buna hazır ve donanımlıdır yığınlar ve çobanlar onları var edersin varlığınla onun için var olmak değil yok olmak gerekir her anlamda ortalıkda sadece rüzgar estiği zaman ıslıkla dolaş.

ne imge ne simge nede izm zihniyete sirayet et sokak değil zihinlerde dolaş veya sız yak yık parçala hiç birşeyin farkındalığında olmadan. yoksa bedensel yani fiziki gösteri sadece alay konusu olur ha birde basın yayın acayip izler haber olursun kara elbiseli hertarafı yakan canilar diye.

düşünceni herkese dayatamazsın bir iktidar kokusu alıyorum söylemlerinden ve tektipleşitrme yaklaşımı var sanki. sen biliyorsunda herkes sana uysun gibi bir yazım var anladığımdan. bırak isteyen ne yapıyorsa yapsın ikna edebilirsin gönüllülük temelinde uğraş yapılabilir ama herşeyi bu anlayışla süsleyip tek gerçek gibi dayatmak işin zihniyetine ters yani tersden sistemsel ve düzeni oynamak gibi.

Düşünsel olarak gelişmezsen işi harekete dökersin. burada hareket tıkanmaları açmak içindir ancak temel amaç değildir. temel amaç insanlara bir düşünceyi benimsetmek ve yaymak olmalı. eylem işin kaçak kısmıdır,

neyse bu kadar şimdicik

aman behhh... ne besteledim anlamadın zati, biraz salaklaştım galiba bööö