Tekil Mesaj gösterimi
  #46 (permalink)  
Alt 21-01-2010, 13:52
kaos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kaos kaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Anarşi!

Alıntı:
berkan04´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
hala şunu anlatamadım yaşadığınız ülke türkiye değil gibi konuşmaktasınız bir sistem kurulmuş ve başı çürük kalkmışsınız o değil bu değil arkadaşım, o adam olmasaydı şuan irandan farksızdık ama küçücük beyinleriniz almıyor, ha siz öyle bir yaşam istiyorsanız ona karışamam herkesin yaşantısı kendinedir nihayetinde ama ben şuan bile bu çarpık sistemden memnun değilken siz kalkmışsınız en azından bişeyler yapabilmiş bir insan hakkında atıp tutuyorsunuz.
bir başlıktada Atatürk hakkında nazi denildiğini gördüm yuh yahu.kurlmalı kafaya mı sahipsiniz anlamadım ki...
küçük beyinli sensin çocuk konuşacaksan adam gibi konuş zevzekliğin lüzumu yok!
halen aynı teraneleri anlatmayıda kes. o saydıkların senin öğrendiklerin değil sana ezberletilenler. yeter ürün pazarlar gibi atatürkü pazarladığınız. git biraz tarih oku da öğren atatürkün imzası dahi pazarlama dahilinde tasarlanmıştır. gerçek sandığın ne varsa palavradır. o kahramanlık hikayelerinin yüzde doksan dokuzu palavra, biri şüphelidir. laikliğin l si bile olmayan bir ülkede laiklikten bahsedersiniz utanmadan. hiçmi yüzünüz kızarmaz? yıllarca evvelinden programlanan yapılanmaların atatürk tarafından uygulamaya geçmemiş olmasına rağmen her şeyi ona dayandırmanız mide bulandırıcı bir hal almaya başlamadımı?
Alıntı:
berkan04´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
kafasını kuma gömüp oturduğunuz yerden bu kötü bu iyi demekle olmaz arkadaşım,ya bişeyler yapmaya çalış kemalist tc olduğunu nerden çıkardın ayrıca öyle bir kavram varolsaydı şuan başını kapayıp kıçını açan bir milletimiz olmazdı.
Siz o sevgili klavyenizden gene itiraz edin,sadece itiraz edin...
kafasını kuma gömmek deyişi senin gibiler için kullanılır. beynine sokulan zırvalıkları papağan gibi zırvalar durursun böyle.
tipe bak ya halen laikliğe vurgu yapıyor
önce laiklik ne git bi öğren!

fuck the system!