Tekil Mesaj gösterimi
  #33 (permalink)  
Alt 18-01-2010, 22:48
alchemy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alchemy alchemy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
-

Bu toplum için işler bu tip "genellemeler" sayın arkadaşım (= konu sahibi). İşler sahiden de. Böyle çünkü. Eğitim ve durum bu. Bir gün 2 kadının konuşmasına kulak verirsiniz, biri der ki "elbette yanlış bişi yaptıysam ben kocamdan dayak da yerim"... Bu onun için bir "elbette"dir". Bu kadın dünyaya bu şekilde mi geldi (belki evet, RNA aktarımlarıyla evet denecek bir yükleme ile + bu yetmediyse de dışarıda bu baskıyı kuran hangi mekanizmayı sayalım, babalık diye başlar, mahalleli amcadan okula kayar, devlete selam gönderir ve ayakkabı boyacısından çıkarız bu kadar kusturan bir erkeklik arasında).

Alıntı:
egemen321´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
evet kesinlikle doğru..Kendisini sahiplensin isterler kısıtlasın isterler..Anlayış göstermiceksin kadına bu konuda çok ciddiyim..Eğer sevgiline anlayış gösterirsen bi zaman sonra kesin dekmeyi yersin..ama Kıroluğun doruklarına çıkarsan HAsta olur sana
Egemen arkadaş erkeklerin, kadınların bu "anlaşılmazlığı" karşısındaki çaresizliğini, ya da "çare"sini dillendirmiş.

Kadınlar, yönetilerek, özgür bırakılmadan yetişen kadınlar, yönetilmenin zevklerini (ya da mazoşizmlerini, ki o da bir zevktir) keşfederler. Buna tavan yaptırmaktalar sonuçta. Çok kadına sorun, en dip noktada "ben yokum, ben bilemem" der...

Bilmeyen kadın elbette güdülmek isteyecek. hatta buna sevgiyi dahi eşitleyebilir.

Bilmeyen kadınla mutlu olacak kadar az şey mi istiyorsunuz hayattan? O zaman kadınlara 2 tane daha çakmaya devam edin, diyecek başka ne var ki?

Öyle bir sorulmuş ki soru, "kadının doğasında bu vardır" diyesi geliyor adeta. Kadının doğası fallus egemenliği çıktığından ve bu şu andaki erkek egemen ailesel topluma eşitlendiğinen bu yana, kısaca kadına "var" diyen mi var da, bu soru sorulmuş ki?

Böyle başa böyle traş o kadar. P ise q, öyle ise r...

Konu, mevcut kadının böyle "olması" değil. Mevcut erkeğin + erkek sistemin "öyle" kadın istemesi.

Kimse kendini bu kadar da genellemesin yani (aa ben yapmam!! tuu... ne ayııppp vs vs). Bu nasıl bir megalomanidir...??

Herkesin eli bu harçta. Kadınından erkeğine...

Tökezlemişliğim 2. basamaktan geliyor