Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 18-01-2010, 01:25
YersizYurtsuz YersizYurtsuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Selam,

Cok fazla kemalist ezberiniz oldugunu gordum bu sebeple madde madde toparlamaya calisayim

Alıntı:
Sercan.Us´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Dünyanın en onurlu savaşlarından biri olan Kurtuluş savaşımız antiemperyalist tam bağımsız milliyetçi bir anlayışa dayanıyordu.
Hic de oyle birseye dayanmiyordu, anti-emperyalizm bilinctir durtu degil. %4u okuma yazma ancak bilen bir halkin neresinde olacak anti-emperyalist bilinc?

Alıntı:
Atatürk milliyetçiliği, etnik milliyetçiliğe dayanmaz. Halkları birbirine düşürerek emperyalizme hizmet etmez.
Kulliyen yalan!
  1. Kanını taşıyandan başkasına inanma! Seçtiğin yöneticilerinin kanındaki cevhere bak. M.K Atatürk.
  2. Yemin ederek size temin ederim ki, bizim milletimizin manevî kuvveti bütün milletlerin manevî kuvvetinin üstündedir. M.K Atatürk.
  3. Milletleri yükselten bu özelliklere bir etken daha ilâve edelim: İntikam hissi... Milletlerin kalbinde intikam hissi olmalı. M.K Atatürk.
  4. Bu memleket tarihte Türktü, halde Türktür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır. M.K Atatürk.
  5. Bir Türk dünyaya bedeldir. M.K Atatürk.
  6. Muhtac olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. M.K Atatürk.
  7. Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.K Atatürk.
  8. Türk milleti kahramanlıkta olduğu kadar, istidat ve liyakatte de bütün milletlerden üstündür.
  9. Dünya üzerinde yaşamış ve yaşayan milletler arasında demokrat doğan yegâne millet Türklerdir. M.K Atatürk.
Kaynak: http://www.kultur.gov.tr/TR/BelgeGos...3883643726FA6B

Alıntı:
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.K Atatürk.
Hayattaki tek marifetini bir milletin mensubu olmak olarak tanimlayan birinden ne bekleyebilirsin ki?

Alıntı:
Türk milleti kahramanlıkta olduğu kadar, istidat ve liyakatte de bütün milletlerden üstündür.
Hicbir millet bir digerinden ustun degildir!

Alıntı:
Dünya üzerinde yaşamış ve yaşayan milletler arasında demokrat doğan yegâne millet Türklerdir. M.K Atatürk.
Demokrasi tanimina bak hizaya gel. Hicbir millet demokrat falan dogmaz ve demokrasi de sadece Turkler icin degildir!

Alıntı:
Bir milliyetçilik, antiemperyalist ve tam bağımsız politikaları içinde taşımıyorsa o milliyetçilik emperyalizme hizmet eder
Kuru laf salatasi! Kapitalizmin en yuksek asamasi olan emperyalizm ile yine kapitalist bir kutsiyet olan milliyetcilige sarilarak mi mucadele edeceksin?

Alıntı:
Irkçılık ayrıdır milliyetçilik ayrıdır.
Cogu zararli olanin azindan da bir halt olmaz!

Alıntı:
Eğer Türkiye cumhuriyeti Aydınlanma devrini tamamlayabilseydi...
Ne bitmez aydinlanmaymis! Bir ulke 80 sene diktatorluk ile yonetilmez, hakikaten ayiptir.

Alıntı:
Bizim sorunumuz rejim sorunu değildir. Bizim sorunumuz zihniyet sorunudur.
Bunun biz de farkindayiz. Kisaca `onlar girtin biraz da biz yiyelim` diyorsunuz.

Bizim sorunumuz ise tam tersine rejimlr ve sistemledir.

Alıntı:
Sevgilerimle...
Kemlalist ezberinizi az biraz bozmaniz umuduyla...