Alıntı:
rovereagle´isimli arızadan alıntı
Aptal Kürt milliyetçiliğinin bir göstergesi daha. Aleviliği niye yine buraya mal ettiniz anlamadım. Niye özelliklle zerdüştlük. Alevilik içerisindeki budizm etkisini nereye koyacağız. Ne o,yoksa budizmde mi zerdüşlüğe dayanıyor ha ha ha. Alevilik içindeki dedelik anlayışının şam, baksı, ozan benzerliğini eski Türk geleneklerine mal edelim mi? Yoksa şamanist Türklerde mi zerdüşttü. Ya Luviler onları nereye koyalım.
Defolun gidin bırakın artık herşeyi kendi ulusunuza mal etme anlayışını ulus diye birşey yoktur. Türklük ne kadar aptallıksa Kürtlükte o kadar aptallıktır. Hatta alevilikte o kadar aptallıktır diyeceğim ama Kürtlük yada Türtklük kadar değildir çünkü 72 millete bir bakma felsefesi üzerine kurulmuştur. Yukarıdaki yazıyı hazırlayanlar miliyetçi burjuva kürt aydınlarıdır. Amaçları Aleviliği kürtlüğe mal etmekten başka bir şey değildir.
Türk kürt kalleştir. Tüm insanlar kardeştir.
Bu konuya yazdığım ilk ve son mesajımdır.
Ben faşistim ben şovenistim ben gerizekalıyım ben aptalım ben cahilim ben kemalistim ben eşşekoğlu eşeğim. Ben kürt düşmanıyım.
Bu suçlamaları şimdiden kabul ediyorum.O yüzden tartışmaya girmeyeceğim. İlk ve son...............
Alllah çıldırdıııııııııııııııııııııııııım.............
|
Hastasi misin sen kardesim dicem, misini fazla geldigini farkedip, demeye lüzum görmüyorum.
Bosuna kirlilik yapmasaydin, yada yapma istersen, yazdiklarini sil bi zahmet.
Önce bi at gözlügünü dü$ür, sonra görüslerini ifade etmeyi ögren, aleviysen eger, birazcikta aleviklige yakisir ol, sonra gel tatli tatli konusalim, bilgi alisverisi yapalim, tartisalim demiyorum dikkat ettiysen.
neyse lüzumsuzlugun kadar sacma gelirim ben sana...