Cevap vermeyeceğim ne haliniz varsa görün diyorum her şeyi biliyorsunuz aklınızca diyorum hala aynı şeyleri tekrarlıyor. Üstelik de tam mahalle karısı yani altuğ kim ya? Cevap verme buna merak etmiyorum aptal kutusunun aptal insanlarını.
Alıntı:
Narsist ve aynı zamanda sadist olan bir insan psikolojisinin kitle hareketine dönüşmüş biçimlerinden birine nasisizm denir.ORGON?
ŞU cümleye benzer, ancak ne olduğu pek anlaşılmayan kelime gruplarının arasında nerde bir kişileştirme var? Sana kaç kere dedim, benimle konuşurken desteksiz sallama; burası bir forum, yazdıkların kaydoluyor diye
|
Sen zeka özürlü müsün? İnsan psikolojisi ne demek? İnsanlarda olmuyor mu bu insan psikolojisi narsisizm veya sadizm? Faşizmi narsist ve sadist bir insan olarak tanımlamışım nasıl bir geri zekalılık düzeyi ısrarla burada kişileştirme yok der, bir de iğrenç bir şekilde kendini över habire sanki bir yanlış bulmuş gibi ya . Kelimelerin anlamına bakamaz düşünemez kelimelerde kişi arar, ezbercilik bu olsa gerek örnek işte. Hastasın ya sen, cidden tedaviye ihtiyacın var senin. O kadar ezberci ve kendini birşey sanan lüzumsuz birisin ki ki yani, ne anlatsak boş.
Ya öf ne salaksınız ya amaaan yuh yani, yuh.
Hem narsist hem de üstüne sadist bir insandır faşizm bu kadar. İlla dümdüz cümle olacak kafaları gibi yoksa ezber bozuluyor hemen öyle kişileştirme sayılmazmış hadi be. Yok bu diktatörmüş de yok şuymuş da buymuş da narsisizm öyle değilmiş de böyle allegori olmazmış da saçma öznel fikirlerinizi kendinize saklayın. Beğenmediyseniz de siz daha güzelini kurun. Bir cümle kurduk çete mübarekler anlaşmalı geliyorlar, hata bulmuşlar güya.
Aptallık parayla değil ki, bedava işte.
Yine cevap verecek misin? Kendinme gene pay mı çıkaracaksın kendini ne sanıyorsun ya sen sen kimsin ki hangi dediğin diğerini tutuyor ki,nerede herhangi atıfta bulunarak bir cümle kyurmuşsun ki seninle tartışırken dikkat edecek mişim zeytinyağı ya herif bir de başkasının cevabıyla kendine marifet ediniyor manyak mı ne.
Muhatap olmak istemiyorum artık ikinizle de tiksindim resmen. Mümkünse kendi iddialarınızı zorla bana kabul ettirmeye uğraşmayın artık. Yazılanları anlamıyorsunuz bari rahat bırakın anlayıp da eleştirseniz neyse. Sizin saçma takıntılarınızla mı haklı çıkacam diye yırtınmalarınızla mı uğraşacağım ben insanlara ayıp oluyor. Hadi benden hoşlanmadınız, şu üstünkörü cümleyle benzeşim kurduğum cümlemin kuyruğundan tutup kendinize malzeme yapmaya çalışmayın, manyak mısınız nesiniz ya, egoizminiz tavana vurmuş bana ideal narsisizm dersleri veriyorlar bir de. Niye bu kadar bu konuya taktıkları da belli.