Tekil Mesaj gösterimi
  #17 (permalink)  
Alt 16-10-2009, 04:34
Sinouhe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sinouhe Sinouhe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Deli Doktor derler bana..

Standart Evet çok dogru ammaaa

Senin yazini çok çok dikkatlice okudum. Cok tesekkür ederim.
Yazdiklarina katiliyorum.
Aslinda ben "Big Bang dan evvel ne vardi?" diye soru sordugumda, bu senin bütün yazdiklarini göz önünde tutmusdum.

Simdi anlatmaya çalisacagim: Ben neyin altini çizmeye çalisiyorum ??

Ben Big Bang nereden geldi niçin var yok, nasil olustu vb sorular ile ilgili bir sey sormadim.
Ben sadece insanlari aslinda basit ve mantikli bir sekilde düsünmeye davet etmek istedim.
Düsünce hayatimizi göz önünde tutarsak, insanlar zaman ve gayretlerini 99% bir çok soruya cevap aramakla geçirirler. 1% zamanimizi da soru sormaya harcariz.

Yanlis burada.
En çok düsünmeye ihtiyacimiz sudur : HANGI SORUYU SORMAM GEREKIR ??? DOGRU SORU NEDIR? NEYI ARASTIRMAM GEREKIR ???
Cevap o zaman çok zaman basit dir. Genellikle.

Sonsuzluk kavrami, yaratici güç kavrami, HEM FELSEFE VE HEM DE MATEMATIK sorunudur. Bu iki yönü bir birinden ayiramayiz.

Benim sordugum sorunun temelinde, insanlik tarihinde, dinler tarihinde, eger okumayi bilirseniz, bu kavramlarin temeli vardir.

Yani??

Ben sadece senin yazdigin su cümleye katilmiyorum " zamanın sadece bizim ortaya çıkardığımız bu zaman kavramının anlamsızlığı gibi zaman dıye bir şey bile yok aslında devamlı sürüp giden birşey için zaman kavramı çok anlamsız olduğu için."

Neden ?

Asil mesele burada!

Zaman kavrami insanlarin disinda olusan bir kavramdir.
Benim soruya biraz yaklastik

Bu gece bu kadar yarin devam
Selamlar