Tekil Mesaj gösterimi
  #25 (permalink)  
Alt 05-10-2009, 22:10
eco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
eco eco isimli Üye şimdilik offline konumundadır
daima arıza

insanlığı kadınlar yönetiyor... hatta insanlığı yönettiğini sanan erkeleri parmağında oynatıyor... çocukları anneler yetiştiriyor... o kocasının kararları ve baskısı altında sesini çıkaramayan ve ezilen kadınıda kocasınıda anneler yetiştiriyor...
çocuklar toplumun beklentilerinin aksine erkek yada kız olarak değilde konunun açılışındaki gibi insan olarak yetiştirildiğinde bir kaç kuşak sonra bambaşka bir nesille karşılaşmak mümkün olacaktır...
eşcinsellik konusunda da annelirin büyük yanılgısı var... daha anlayışlı ve düşünceli olsun diye kız gibi yetiştirilen erkek çocuğu yada daha güçlü olsun ve kendi başına ayakta durabilsin diye erkek gibi yetiştirilen kız çocuğu... cinsel rollerde ki kaymada hormonlardan daha çok etkili olan anne faktörü...

kadın erkek ayrımcılığı yapmıyorum... yapanlarıda daha önceki yorumda milliyetçilerle bir tuttum... ama benim pipim var yada benim kukum var diye ortada dolaşan ve cinsel kimliği dışında bir yaşam pırıltısı olmayan insancıklardan tabiki yetiştiricileri olarak anneleri sorumludur... çocuğuna önce insan olduğunu insanın ne olduğunu hangi erdemlerle varolduğunu anlatamamışsa bir anne ve çocuk sadece cinsel kimliğiyle varoluyorsa hayatta tabiki önce anne sorumludur...
bu arada baba faktörünün acizliğine ve çocuğun yetiştirilmesinde ki katkısının azlığına net bir şekilde ve bu odunluğa üzülerek dem vuruyorum efendim... hatta bu tartışmaya dahil olammayacak kadar çocuktan ve ona gösterilmesi gereken ilgiden yoksun olduğunun çocuğun anne ve babanın ortak üretimi olduğunun bile farkında olmadığının bilincindeyim... ama malesef ki babalarıda anneler yetiştirdi...
toplumun beklentileri doğrultusun da...

insanlığı kadınlar yönetiyor...

Konu eco tarafından (05-10-2009 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir..