|
havin'e...
Merhaba
bütün yorumlari tek tek okumaya calistim, yapilan bazi yorumlara gülerek gectim, ben avrupada almanya ve isvicrede psikoloji özellikle davranis bozuklugu üzere okudum, masterimi yaptim ve uzun yillardir almanyada bu tür hastaliklarla savasan insanlarla birlikteyim...
birisi hapi birak demis, digeri zaten sansin yok demis, bir baskasida irade meselesi demis...
lütfen profesyonel olmayan yorumlar yapmayin...
sadece bir uzman bu tür konulara tavsiyede ve yardimda buluna bilir...
net üzere ben bile uzman olarak böyle yorumlar yazmaktan kacinirken ( sonucta insan karsimda degil) bazilari burda cidden atip dökmüs...yazik be
bende bu yazdıklarını okuyunca güldüm... değil avrupada dünyanın tüm ülkelerinde okusan yada master yapsan olmadı profesör olsan yine gülerdim...
hastalık diye siz nitelendiriyorsunuz... aslında yaşananlardan dolayı oluşmuş karakteristik özellikleri... insanı standartlaştırmışsınız kafanızda ve böyle değilse şöyledir hastadır bu hemen tedavi edip topluma kazandıralım zihniyetiyle dahada bulanıklaştırıyorsunuz hayatı... öğretmenler kadar suçlusunuz düzenin devamlılığının sağlanması konusunda... önce insanlığı doğasına tamamen aykırı bir yaşama sürükleyip sonrada buna adapte olamayanları ilaçlar eşliğinde düzeltmeye! çalışmaya mı hastalıklarla savaş diyorsun? emeğinize saygı göstermiyorum! hatta yaptığınız işten tiksiniyorum! insanların bedenleriyle oynandığı yetmiyormuş gibi zihinlerine de el atmak nasıl bir densizliktir! bunun uzmanlığı nerededir...? düşünceleri okumayı mı öğrendiniz de bizim haberimiz yok...! yaptığınız şey "hasta et ilaç sat" tan başka bir şey değil... insanlara kanserojen maddeler içeren şeyler yedirip içirip kullandırıp sonra yıllar süren kanser tedavileriyle kazanılan paralarla bir... insanların psikolojisini bozacak zihnini bulandıracak her şeyi yaşatıp sonrada vay efendim obsesif vay efendim panik atak...! bir kaç yılda bir yeni bir hastalık... sonrada uzmanlıktan bahsedin...!
bak bir sürü profesyonel olmayan yorum yaptım...! dahasını da yaparım... berbat bir mesleğin var... insanlığı uyutuyorsunuz... insanlıkla bir ilginiz kalmamış...! yazık be...!
o tavsiyelerde bulunacak uzmanı da bi görmek isterim... bakalım neyin nesiymiş...!
|