Tekil Mesaj gösterimi
  #131 (permalink)  
Alt 19-09-2009, 20:12
eco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
eco eco isimli Üye şimdilik offline konumundadır
daima arıza

"Bu kadar evirip çevirmen de benim sorunum değil. Anlaşılan ne desem sana çevireceksin. O yüzden, sen benim fikirlerime hiçbir şekilde saygı duymayı kabul etmediğin için elimden geldiği kadar senin dediklerine saygı duymayacağım. Sana bu saygıyı duyup duymamamın seni ilgilendirip ilgilendirmeyeceği de hiç umrumda değil. Sen o kadar karşı çıkmaya alıştırmışsınki kendini, karşındaki sana ne dese gözün kapalı karşı geleceksin.

başka fikirlere saygı duyuyo olsaydı insan tartışmazdı... katılmadığı, kabullenmediği, saygı duymadığı içindir ki konuyu tarışma boyutlarına taşır... tartışmanın iyisi kötüsü görecelidir... erdemde çok tartışılacak bir kavramdır... hem de çok...
[/QUOTE]

Halen fikirlere saygı duymayı, onun fikirlerini kabul etmek sanıyorsun. Senin fikirlere saydı duyma anlayışın nasıl bilmiyorum ama ben karşımdaki ile zıt fikirlerde olsam bile onun düşüncesini saygı duyarım (direk olarak beni aşağılamadığı sürece). Neyse o senin sorunun, bu benim sorunum. "

tabiki kendime çeviricem... burda başka biri yok... kendim varım ve sadece kendi zihnimden düşünebiliyorum... başka türlüsünü henüz yapamıyor insanoğlu...
ve tabiki senin fikirlerine saygı duymayacağım... ırkçı ve dindar olman benim için yeterli sebep...
gözlerim tamamen açık... kapalı olan sensin ve bunu doğal olarak göremiyorsun...

hiç öyle birşey sanmıyorum... katılmadığım fikirlere saygı duymuyorum, alenen...