19-09-2009, 20:15
|
|
Software Developer
|
|
|
|
Alıntı:
Firari´isimli arızadan alıntı
Sizin gibi bölücüler, gerici zihniyetli insanlar diye naralar atan arkadaş sen değil miydin? Hiç bir gerekçe böyle bir yorumu haklı çıkartamaz. Siyasi yelpazede bir fikri temelin doğruluğunu/yanlışlığını tek bir doğruya/yanlışa indirgemenin bilimsel ölçütü yoktur. Ben asla genelleme yapmak istemem, ama karşılaşılan durumlar bunlar. Bir çürük yumurtanın bir sepeti kokuttuğunu da göz önüne alırsak, genelleme olmasına hiç gerek de yok zaten.
|
Ben o hakareti yapmak zorunda kaldım. Çünkü bazı insanlar, sağdan ya da soldan olsun, dindar ya da ateist olsun, bu yaşınılan toplumda insanları belli bir kalıba sokup hepsine;
ülkücüler , sagcilar ne tatli anlatilmis burda, onlarin tümünün cani cehenneme..
bi insanliklarini göremedik, burdaki masalida ben yutmam..
ülkücülerin kökünü yok etmek gerek..
gibi bir yaklaşımda bulunursa elbette ona bölücü derim. Neden o arkadaş ilk önce gruplaşma yapıp kökünü yok etmeli dedikten sonra bir şey denilmiyor da ben ona bölücü deyince bu göze batıyor. Ben hiçbir zaman boş boş nara atmam! Bu toplulukta ben çok gördüm kardeşçe birlikte yaşayan sağcı ve solcu. Ama her iki taraftan da bu şekilde aşırı fanatikçe bir yaklaşım olursa onun yaptığı bölücülüktür. Bunu bir ülkücü de yapsa o da benim için bölücüdür!
|