Tekil Mesaj gösterimi
  #24 (permalink)  
Alt 19-09-2009, 18:30
firari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
firari firari isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Delinin zoru

Alıntı:
TURK´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Öncelikle sizlerin deyip kalıplama. Ben yukarıda da açıkça belirttim. Her topluluğun içinde düşünceleri kötü niyete kullanan kişiler de vardır. Bu demek istediğim bütün solcuların, sağcıların, dindarların, ateistlerin daha doğrusu belli bir görüşe sahip olan insanların hepsi insanlık için iyi şeyler yapan mıdır? Tabiki hayır. İşte ben de tam buna karşıyım. İster sağcı olsun ister solcu olsun, ister Allah'a inansın, ister inanmasın. Yeterki bir insan olarak iyi bir insan olsun. Ben niye milliyetçiyim. Çünkü milletimi yani aynı kara parçasında doğup, büyüyüp, birlikte yetiştiğim insanları seviyorum. Farklı kültüre sahip olan insanlardan beni daha iyi anladıkları için milletime bağlıyım. He bu demek değildir, her zaman kendi milletimden bir insan başka bir milletteki insandan daha yararlıdır. Tekrar ediyorum her olgu içinde kötü niyet vardır. Karşındaki bir insanı kalıplaştırıp, onu kötü yönde eleştirmek çok kolaydır. Önemli olan karşındaki insanın insanlık için neler yaptığıdır. Umarım bu dediklerim halen yanlış anlaşılmıyordur.

Tekrar altını çiziyorum, hiçbir kimseye karşı kötü niyet beslemiyorum. Ancak bana kötü yönde yaklaşılmadığı sürece.
Sizin gibi bölücüler, gerici zihniyetli insanlar diye naralar atan arkadaş sen değil miydin? Hiç bir gerekçe böyle bir yorumu haklı çıkartamaz. Siyasi yelpazede bir fikri temelin doğruluğunu/yanlışlığını tek bir doğruya/yanlışa indirgemenin bilimsel ölçütü yoktur. Ben asla genelleme yapmak istemem, ama karşılaşılan durumlar bunlar. Bir çürük yumurtanın bir sepeti kokuttuğunu da göz önüne alırsak, genelleme olmasına hiç gerek de yok zaten.