Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)  
Alt 11-09-2009, 12:29
seina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
seina seina isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Alıntı:
Darwin Türkleri aşağı ırk olarak görmektedir. Bu kesin doğru, adam düşüncesini net yazmış. Bu kimilerini ilgilendirir, kimilelerini ilgilendirmez. Ama siyaset ve politika, insan hakları ile ilgilenenleri bayağı ilgilendirir. Aslında insaniyetli her kişiyi ilgilendirmesi gerekir. Çünkü bu söylemlerin temelinde ırkçılık yatmaktadır. Sosyal darwinizm denilen fikir akımı Darwinin güçlülerin ayakta kalması teorisini siyasete uygulamış, doktrin edinmiştir. Ve dünya savaşlarının temelinde 2. Dünya savasında 50 milyon insanın ölmesinde, keza 1. Dünya savaşında 14 milyon insanın ölmesinde, hatta günümüzde de süregelen pek çok zulmün temelinde bu düşünce hakimdir. Güçlülerin ayakta kalması şeklindeki bu Darwinist doktrin pek çok masum insanın ölmesinin, milyonlarca insanın aç kalmasının, fakir olmasının, sağlık hizmetlerinden yararlanamamasının sebebidir. Çünkü böyle merhametten, sevgiden yoksun bir zihniyet ancak bencil, vicdansız, duyarsız, sevgisiz bir hale dönüşür. O nedenle darwimizmi sadece bilimsel bir teori olarak �gerçi günümüzde bilimselliği kalmadı- yüzeysel bir şekilde düşünmemek, felsefesini de iyi anlamak gerekiyor.
Dünyanın başına ne geldiyse allahsız darwin gavuru yüzünden gelmiş.Allah belanı versin Darwin.

Sizi tanımıyorum! Sizin yasalarınızı, nizamınızı, kuvvete dayanan yetkinizi tanımıyorum! Bu yüzden asın beni! Louis Lingg