Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 31-08-2009, 23:27
non serviam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
non serviam non serviam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
M€M€ÑTØ MØRÍ

Blog Başlıkları: 8
Başlığı kaldırmak geçmemişti aklımdan...
Daha önceki davadan fark ettiğim kadarıyla Adnan Oktar'ın avukatı uyarıdan ziyade mahkemede "biz uyarmıştık" diyebilmek için atıyor bu maili.

Anarsist.Org'a da erişim yasağı geldikten sonra geçtiğim basın bildirilerine Bianet fazlasıyla destek olurken -hatta bu destek karşısında A.Oktar'ın avukatlarından tehditler aldılar-, Ntv, Milliyet gibi basın organları da yasaklanan siteler arasında adımızı geçmekle yetindi. Bildiğim kadarıyla yine köşe yazarlarından da Melih Aşık dışında tepki veren de olmadı.

Diğer yandan Mustafa Akgül'ün çok ciddi destekleri oldu ve olacak; site yasaklamalarına karşı en somut çalışmaları kendisi yapıyor fakat şu aşamada sonuç olarak Anarsist.Org yasaklı ve Adnan Oktar yasaklamaları devam ediyor. Beklentim Khaos.Info için de geleceği yönünde.

Edit: Sitedeki yorumcuların yasal olarak bir sorumluluğu yoktur. Mahkemeler site yorumcularını değil, domain kimin adına kayıtlıysa onu muhatap alıyor.

"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."