Alıntı:
Ahbap´isimli arızadan alıntı
Kuran değiştirilmişse, Allah'ın "Kuranı biz indirdik, elbette koruyacak olan da biziz" söylemi gereği Allah başarısız olmuştur diyorsun demek ki. İnsanların Kuranın ayetlerini değiştirebileceğini söylüyorsun, oturup komple yazılmış olabileceğine neden inanmıyorsun? Uzunca bir süredir senin bu sitede değişik başlıklar altında, Kurandan ve İslamdan birhaber olmana rağmen Kuran ve İslam adına yazılar yazdığını görüyorum. Ama iddiamda ısrarlıyım: Bir kere Kuran okuyun ve orada kafanıza takılanlar için ufak bazı araştırmalar yapın, müslüman kalamayacaksınız. Bak sen bile Kurandaki bazı şeylerin saçmalık olduğunu düşünüyorsun ki "değiştirilmiş olabilir, bunların Kuranda işi ne, Allah böyle şey demez" demeye getiriyorsun. Garanti düşüncesiyle Allahı yedekte tutmaktasın ama, "değiştirilmiş olabilir" söyleminle Kuran açısından şu andan itibaren "ebedi cehennemliklerdensin", tebrik ederim.
Muhammedin kılı, tüyü, hırkası...  Ne malum ona ait olduğu? Karbon 14 testi falan mı yapıldı? İtalyadaki bir kilisede, Hz. İsa'nın kefeni olduğuna inanılan bir kefen var. İki kere karbon testi yapıldı. Birincisinde 11. yüzyıla, ikincisinde 9. yüzyıla ait olduğu anlaşıldı. Gene de ziyaret edip önünde ağlayan salaklar çok. Ama Topkapı'dakilere 500 yıl sonra bile karbon testi yapılmaz, maça yemez çünkü.
|
müslüman olmadığımı kaç yüz bin defa daha söylemem gerekiyo acaba çok merak ediyorum????

o söylediklerimi müslümanlara ithafen söyledim. ayrıca kuran okudum merak etmeyin. tabii ki komple yazılmış olabilir. hiçbi zaman tamamen tanrı kelamıdır demedim ki.
sadece bazı dönemler kafam aşırı karışık oluyo bu konularda. karışık olduğu dönemlerde de karma karışık yorumlar çıkıyo elimden. müslüman ve aşırı dindar bi aileden gelip de kökten silip atmak kolay olmuyo. sonuçta sürekli bana din konusunda bişeyler anlatıp duruyolar ve aşırı karışıyo kafam. müslüman olmadığımı söyleyebiliyorum ama ateistim diyemiyorum bi şekilde.