Tekil Mesaj gösterimi
  #19 (permalink)  
Alt 27-08-2009, 10:22
rovereagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
rovereagle rovereagle isimli Üye şimdilik offline konumundadır
kimliksiz

Alıntı:
uykusuz´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Seni iplemicekler, senin ne düşündüğün umurlarında bile olmayacak.Neden mi?? Onların gerçek sorunları vardır kendilerince.Sana bakıp en fazla gülümseyecekler.Sende mutlu olacaksın.
İyide dostum ben bunu birilerinin umurlarında olsun diye yapmıyorum ki. Zaten bunuda belirtmiştim. Dön mesajımı iyice oku lütfen.

Alıntı:
Burda konu açarken bile ben burdayım hevesimiz var kendimize göre neden bu kadar çekingeniz ki.Dikkat çekmeye çalışıyoruz bakın biz burdayız diyoruz.Bunda aşşağılık psikolojisinden çok benlik var bana kalırsa rahat olmanı öneririm
Ben bunu hadi ben böyle bir tişört giyeceğim siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz diye açmadım ki. Amacım sadece eğer böyle birşey olsa ne olurdu sorusuna cevap almaktı. Sonra siz tutturdunuz hadi giyde gör diye. Benim böyle birşey yapmak gibi bir hayalim vardı evet halada var. Üstelik bunu yaparken tepki çekmemek amacıyla yazıyı halkın çoğunluğunun anlamayacağı bir dilde yapmaktı. Benim kimsenin dikkatini çekmek yada show yapmak gibi bir amacım yok ki. Aç karnımızı doyurdukta show yapmak mı kaldı. Üstelik bunun psikolojik bir durum olduğunu söyledim.

Alıntı:
Bende şöyle bi siyah tshirte şöyle yazdırim kırmızı harflerle '' rovereagle kompleksli ''.Sen bana ne yaparsın?? Dur cevap verim; gülüp geçersin.. Öpüldün.
Hala anlamamakta direniyosunuz. Kimsenin dikkatini çekmek istemiyorum. Sizde öpüldünüz.

Ne Mutlu Milletsizim Diyene!!!!!!!