Melankoli Üzerine Ritüeller
Görünmez bir adamım,olmayı istediğim bir düşün kağıda aktarılmış giriş paragrafında.Bir kahkahamla toplayabilecekken en büyük kalabalıkları,gülmüyorum kimseye,tebessümü kahkaham sandığım şimdiki zamanımda.Geniş zamanlara yayılmış bir kaçışım var ve içimde tünellerim yeni yeni kazmaya başladığım.
Kendimi en ufak ayrıntıya kadar arıyorum iç organlarımın mideme yüklendiği promili yüksek gecelerimde.
Peki sizin içinizdeyken kendi içimde aştığım beni nasıl küçültürsünüz ?
Küçültme konusunda başarısız olduğunuz tam şimdi,şu an belliyken..
Büyük boşluklarda kaybolan bir küçük adamım şimdi.Kendime yapıyorum.Yanımda kimseler yok,belki olsa onlara da atardım en büyük tekmeyi ama yok.Kendi istediğim ağlamalara değişmeye hazırken en yalancı gülücüklerimi,di''li mış'lı geçmiş zamanlarda bırakmışken yani hepinizi,en yalın haldeyken hayatım ve en yalın halindeyken kendimin,sizleri yani kaybettiklerimi ararken kaybedeceğime elimde olan diğer şeyleri ve duracağıma yani kalacağıma bir ağaç gibi,avuçlarımdan meyveler vereceğime nankörlere,kendimi kaybetmeyi seçiyorum ve unutkanlığımı büyütmeyi.Unutkanlığım büyüdükçe büyütüyorum boşlukları.En büyük boşluklara atlarken tereddütlerimi idam ediyorum unutkanlığımın tekmelediği idam sehpalarında.Heyecanımın tarafını tutuyorum hep sakinliğime karşı.Herkesin heyecanından bir parça almak istiyorum ve bu yüzden seviyorum hayatı orgazm tadında yaşayan kadınları..
ALPER AKKÖY Ben yazdım..
Yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Konu 1majezik tarafından (16-08-2009 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir..
|