yazacaklarım konuya farklı bi boyut kazandıracak ama başka türlü açıklayamam sanırım..Eğer kadın ve erkeği ayrı birer tür olarak inceleyeceksek bu türleride sınıflara ayırmamız geek

Doğulu kadın ve doğulu erkekler..İstanbul ankara gbi şehirlerde yaşıyorsanız eğer insanları cinsel kmlkleriyle değilde birey olarak kabul edebilirsiniz..Fakat geri kalmış küçük şehirlerde bu çok çok zor..Kadına tamamen seks objesi olarak bakılıyor,kadının yeri evidir kadın dediğin akşam dışarı çıkamaz kadın etek giyemez kadın sesli gülemez kadın yolda sigara içemez kadın erkeklerle aynı masada oturamaz kadın rahatça otobüse minibüse binemez kadın cinsellkle ilgili yorum yapamaz vs vs vs o kdr çoğaltabilirim ki bunu..Saçma gelebilir bunlar size ama ben doğuda yaşayan doğulu olamayan biri olarak bu durumları çok fazla yaşıyorum ve son derece sinir oluyorum...(Doğu-batı ayrımı yapmakta yanlış aslında ama yapmak istemeyipte yapmaya mecbur bırakıldığım onlarca durumdan biri bu durum) Burda toplumsal,ortak yaşam diye birşey yok..Erkekler tamamen özgür istediği iğrençliği yapar istediği kadını eller,laf atar..Kadınlarınsa içine girmeleri gereken kalıplar var..Çıkarlarsa...Hele bi çıksınlar...