Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 14-08-2009, 21:13
Vicdani_retçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vicdani_retçi Vicdani_retçi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Standart Anlaşılmaz Bir Varlık Olarak Kadın

Tarihsel olarak hep kadınların ikinci planda kaldığı,ataerkıl toplum içerisinde sürekli sömürüldüğü doğrudur.Buna kimse itiraz edemez.Ancak günümüz kadınını ele aldığımızda bu düşüncenin doğru olmadığı görülecektir.Ekonomik,cinsel sömürü nesnesi olmasından bahsetmiyorum.Sömürüden kastınız buysa eğer yazacaklarımı yanlış anlamanız kaçınılmazdır.Kadın bir kere zeki bir varlıktır.Bu üstün özelliğini çeşitli şekillerde kullanır.Gözlemlerimin beni yanıltmasına çok az şahit olmuşumdur.Şunu itiraf etmeliyim ki kadın bencil,tutarsız bir varlıktır.

Çirkin bir kadının eli yüzü düzgün bir erkek karşısında doğuştan sahip olduğu ne gibi üstün özellikler olurda o kadın kendini ulaşılmaz addeder?Tarihsel olarak kabul gören kadının güçsüzlüğünü günümüz kadını artık koz olarak kullanıyor.Günümüz kadını artık bundan çıkar elde etmeye,nemalanmaya başlamış.Erkeğin kadına olan fiziksel üstünlükleri dışında hiçbir durum kadının kendini hep ikinci planda tutarak,erkeğin hiç ummadığı bir anda ona hileci bir şekilde üstünlük sağlamasına sebep olamaz.Kadınlar duygusal varlıklardır,kadınlar daha hassastır.Bırakın bunları...

Bir erkeğin içten ağlamasında ne kadar duygusal olabileceğini ya da kendini çok çaresiz hissettiği bir durumda ne gibi çıkmazlara girebileceğini hesap edebildiniz mi?Daha dün en yakın arkadaşımın 3 yıldır sevgilisi olan bir kızın hiç ortada bir sebep yokken onu terkettiğini ve daha 1 ay geçmeden başka biriyle birlikte olduğunu öğrendim.Aşkı yücelten,ona daha fazla değer veren kadınlar mı yoksa erkekler midir?Bir ortama girersiniz ve daha ilk dakikada ortamdaki çoğu kızın maskeyle dolaştığını farkedersiniz.Erkekte maske takar belki ama kadın kadar değil,çünkü o kendini hiçbir zaman ulaşılmaz addetmemiştir kadın kadar.

Belki yanlış düşünüyorum,belki saçmaladım.Biraz alkollüyüm hepsi bu.Alkollü olmam hiçbir zaman doğru bildiklerimi yanlış bir şekilde ifade etmeme engel olmamıştır ama...Neyse...