Tekil Mesaj gösterimi
  #54 (permalink)  
Alt 03-08-2009, 21:03
Serdar55 Serdar55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Bilimsel mucizelere kuranı kerimin konması gibi b,r şey yoktur ama ''Bizde yazılıydı, Kuran-ı Kerim de zaten geçiyordu'' dermiş gibi insanlarda intiba uyandırıyor.Kuran-ı kerimin bilimsel mucizelerini efendimiz ''şu şöyle, bu böyle'' diye tefsir etmedi.Bilimsel gerçekleri asrı saadetde söyleseydi iman etmek bazıları açısından hayli zorlaşacaktı.Gelecek hakkında haberler vermiştir ama onlarda çok şaşırmamışlardı, teslimiyet göstermek bakımından güçlük çekmemişlerdi.

Benim merak ettiğim bazı madde dışı olaylara materyalistlerin verdiği cevap.Uçan spagetliden bahsetmiyorum lafügüzaf olsun diye yazmakda istemiyorum ama merak ediyorum nefsini terbiye edip kameraların karşısında maddenin olanak vermediği bilimin açıklayamadığı olaylar hakkında ne diyorsunuz(Budistleri mozoşist gösteren veya tasavvufun rufai kolundakilerin kendilerine yaptıkları hakkında).Ateizm teslimiyet işyse tartışmayız ama bu inanmama inancını akıl yoluyla kabul ettiyseniz, yine aklın ışığı altında cevapları vermeniz gerektiğini düşünüyorum.