Tekil Mesaj gösterimi
  #126 (permalink)  
Alt 27-07-2009, 22:02
Sunasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sunasu Sunasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Alıntı:
mOr_gözyaşı´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
kAdınları genelleyerek konuşmuşsunuz(büyük ihtimal kendinizi baz alarak yaptınız)az bi kesimin dahi sizin düşündüğünüz gibi olmadığından eminim..arayış noktasında bilemem nasıl bi sevgili aradıklarını ama bu her bireyin bilinçaltıyla, yaşadıklarıyla,düşündükleriyle,yaşadığı kültürel çevreyle paraleldir ve tabiki de çeşitlilik gösterir..görece durumuna göre değil de belli istatistiklere göre;
kadınlar duygusaldır ki zaten duygusal zekaları erkeklerinkinden daha gelişmiştir...
kadınlar, doğaları itibariyle güçlü(sosyal yönden,psikolojik yönden vs)olanı isterler..

siizin istediğiniz ideal sevgilinin doğal davranması ve gerçekten sizi sevior olması bana son derece uzak ve az geldi. üstelik icat edilmedi falan demişsiniz icat konusunda neleri war bunların erkekler zaten kadınlara oranla doğaldırlar yapmacık olmak için çaba harcasalar bile beceremezler yalnız konu aşk meşk işlerine gelince bazı türleri bazı amaçlar için çeşitli şaklabanlıklar yapabilir ama _görmüş_ kız her türlü ayıkır die düşünüorum. ayrıca gerçek sevgi olayı da çok duyduğum her iki cins için de yakınmalara neden olan bi kavram, nedir bu(gerçekten olsun aşırı olsun tek beni olsun) sevilme isteği amaç sevgiyi hissetmekse ve sen gerçek mi sahte mi bunun ayrımını yapma gereği duyuyosan birinde ve bazen yanıldığında oluosa boşversene ya sana aldanmak da güseldi de geç yani sonuçta sevgi yaşanıo
Yazmış olduğum iki satırlık ifademde amma çok malzeme konusu oldu,ne değişik ve ilginç bir hal aldı,aklım hayalim almadı desem de inanmayın sakın ...

Mor Gözyaşı, ben genelleme veya kendimi baz almış ve yazmış olsamda..
Az bir kesimin benim gibi düşünmediği kanısına nerden vardın ?

Biraz çelişkili cümleler kuruyorsun !
Erkeklerinde çok doğal olamadıklarını,çıkarları için rol yeteneklerinin olduğunu belirtiyorsun,
Kimsede artık sevgi kavramı yok,olanlarda da zamanla o kavramlardan sıyrılmış vaziyetteler
Var olmayan ve hissetmediğin bir duygunun neyini yaşayacaksın ?
Ha ben yaşayabiliyorum diyorsan sen aşmışsın...

Ben def ettikçe alçak virüsler ürüyor. Ben doğrumu deştikçe onlar komikmiş gibi gülüyor. Bilmiyorlar aslında onlar karşımda yavaşça ölüyor....