albatros'a...
aman diyim kadında erkek gibi davranış konuşma olmasın tabiii... ama öyle barbi bebek gibide olmasın... insan olsun...
"hayatın zorluklarını kadın da görsün, o da üreterek pişsin/gelişsin isterim. "
işte özü burda meselenin... kadınlar bu yükten kaçıyor hatta sadece erkeğe yıkıyor... üretim konusunda çok yetersiz ve zayıf kalıp sonrada kadının adı yok diyorlar... olmaz tabiii....
sunasu'ya...
celallenmediğimi ve bunun konuşmak yerine yazıyla yapılan iletişimin kusurlarından biri olduğunu açıklamıştım... sesimi ve tonlamamı duymadığınız için böyle algılıyorsunuz... ama yine de iğneleyeci bir taraf yok desem yalan olur...
hayır kesinlikle çok şey istememişsiniz ama eğer insan olarak bunu hakettiğinizi düşünüyorsanız... bunu da sizden daha iyi kimse bilemez...
"Her insanın kendini pek bir doğal olduğunu sanıp aslında doğallıktan çok uzak ve nedense talibi az olan bu kavramı şekilciliğe dönüştürmen gerçekten içler acısı,
Kadınlar yönünden bayağı bir yara almışsın anlaşılan…bunu anlıyorum lakin her kadını aynı kefeye koyman ve bu şekilde ifade etmen pek absurt bir uslüp olmuş,
Zaten bu çağda insanlardan cesur, dürüst, idealist, tutarlı, onurlu olmalarını beklemek günün doğallığına aykırı bir yapaylığı savunmaktır...diyorum
ve işlerimin çokluğu sebebiyle savunma hakkımı saklı kalmak kaydıyla müsait olduğum bir zamanda görüşmek üzre…
"
talibi az olan bu kavram dediğiniz şey doğallıksa eğer varsın talibi az olsun... yoğun talep gösterilen şeyler peşinde koşmak daha bir şekilcilik değilmidir? ayrıca içler acısı diye biten cümlenizde bir anlam karmaşası olabileceğini düşünüyorum... anlamadığımı farzedip bir açıklama yaparsanız sevinirm...
tabi ki kadınlar yönünden yara aldım... almamış olsam bu konu hakkında yorum yapmam daha absürd olmazmıydı? tecrübe etmediğim şeyler hakkında konuşmak hiç tarzım değildir... ayrıca kadınlar konusun da yara almamış erkek yada erkekler konusunda yara almamış bir kadın varsa onlarla tanışmak isterim... her kadını aynı kefeye koymadığımı ise bu başlık altında sizin yazdıklarınızdan sonra yazılanları sırayla okursanız daha iyi anlayacaksıznız... giriş gelişme sonuç gibi... herşeyi tek seferde yazmamak karşılıklı fikir alışverişleriyle açılan bir konuyu sonuca doğru taşımak... farklı ellerden çıkan bir kompozisyon gibi... beyin fırtınası... ve bunu başlatan da sizsiniz... ve gayet güzel ilerleyen bir tartışma olmadığını söyleyebilirmisiniz? sadece kadın doğallık ve gerçek sevgi ister başlığından geldiğimiz noktaya kadar tekrar bir göz atın...
günün doğlalığı diye birşeyin varlığına inandığımı söyleyemeyeceğim... doğallık hatları günlere göre değişim gösteriyorsa doğal olmaktan çıkar... savunma hakkınız saklıdır... bu tartışmanın içinde olmaktan ve içinde olmanızdan memnunum... ki sizden alıntı yaparak başlayan bir tartışmaya sizi dışlayarak devam etmek gibi bir niyetim de yok!
sizli bizli konuşunca celallenmemiş gibi geliyor mu? halbu ki şimdi daha celallenmiş bir vaziyetteyim