Alıntı:
eco´isimli arızadan alıntı
sunasu'ya...
"En cok doğallık ve gercek sevgi ararlar."
buna kim inanır? doğallık arayanın önce kendisi doğal olmalıdır... makyaj yapan bir varlığın doğallığından mı söz ediyorsun? üstelik içinden çıkamadığı her durumda bacaklarının arasındaki gücü kullanmaktan (bunun erkelerin zayıf noktasını olduğunu bildiği halde) çekinmeyen bir varlığın doğallığından... önceliklerinin başında para(bu güç demek) gelen bir varlığın doğallığından?
bi de gerçek sevgiyi arıyorlar öyle mi? yüzsüzler yani! "gerçek sevgi" iki kelimedir ve bir bütündür... kadınca bir zekayla "ama gerçek sevgi benim için parası olan, evi, arabası, yatı katı olan, yakışıklı, seksi, benden başkasını gözü görmeyen, sürprizlerle dolu, birazcık akıllı bıdı bıdı bıdı" diye alt metinlerle doldurulmuş boş bir tanımlama değildir... saf halde sevgi demektir... saf ne demek biliyorsundur herhalde! kö prüaltlarında yaşayan birine ya da fiziken bir ucubeye bile duyulan sevgidir... gerçektir... içinde para, pul, şımarıklık, kapris barındırmaz... körleştirir... kargaya yavrusunu şahin gösterir...
kadın gerçek sevgiyi aramaz...! kadın doğallığı da aramaz...! arıyorsa da bunları hak etmelidir...!
kadın erkekten cv ister... erkek kadından güzellik...
|
Bu kadar celallenmene gerek yoktu Eco,
Ne yazdım şunun şurasında Doğallık ve gerçek Sevgi dedik,Çokmu şey istedik yani !

Zaten Doğallığı ve Sevgiyi kim kaybetmiş ki biz bulalım degil mi ?
Her insanın kendini pek bir doğal olduğunu sanıp aslında doğallıktan çok uzak ve nedense talibi az olan bu kavramı şekilciliğe dönüştürmen gerçekten içler acısı,
Kadınlar yönünden bayağı bir yara almışsın anlaşılan…bunu anlıyorum lakin her kadını aynı kefeye koyman ve bu şekilde ifade etmen pek absurt bir uslüp olmuş,
Zaten bu çağda insanlardan cesur, dürüst, idealist, tutarlı, onurlu olmalarını beklemek günün doğallığına aykırı bir yapaylığı savunmaktır...diyorum
ve işlerimin çokluğu sebebiyle savunma hakkımı saklı kalmak kaydıyla müsait olduğum bir zamanda görüşmek üzre…