Alıntı:
Bilim araştırma vakfı bir bilim kuruluşudur, Kendi yediğin yere pislemezsin sanırım
eğer bilim araştırma vakfı illegal bir oluşum olsaydı kapatılırdı Altını çizerim VAKIFTIR
Neyin Vakfı: pislemek istediğin yerin vakfı.
|
Bilimmiş

Hangi bilimel kurullardan geçmiş yayınları var bu adamların? Dahası Adnan dayınızın hangi alanda akademik diploması/kariyeri mevcuttur?
Alıntı:
Bacılar denmiş: Bacı kavramı doğrudan aşağılamaya yönelik bir
saldırı gibi algılanıyor lakin cümle içeriğinde kötü bir kelime bulunmadığından bir şey demiyorum
fakat iki yönlü düşünürsek aşağılama tarafından yani, Bacılar , neden erkekler denmemiş, Sanki küfür edilmek istenir gibi bir hava var.
Kötü Bir şeymi yapmışlar o bacı dediğiniz, Kötü bir şey yapmışlar ise siz onu orda kötü bir şey yaparken gördünüzmü?
gördüyseniz neden yetkililere haber vermediniz?
yoksa bu bir karalama komplosu mu?
Hmmm, bazıları olayı başka yerleriyle anlayıp görüyorlar.
|
Biz biliyoruz ya o bacıların ne olduğunu, açtırtma kutuyu söyletme kötüyü...
Alıntı:
Her devirde böyle sapık ve sapkınlık içersinde olan kişiler süre gelmiş.
Herzaman sapkın bir zamanda kesinlikle bir uyarıcı gelmiştir, ama madde dürtüsüne yoğun bağlanan kişiler her zaman ısrar edip durdular
Bu sözüme yorum alkışlanır bakın altını iyi çizerek söylüyorum MADDE DÜRTÜSÜNE bağlanan insanlar , maddeyi kendinden daha çok benimserler.
Varsın olsun tebliğ yapıldı kendi pisliğinizde bocalayıp durun !!!
|
Ulen sen maddeden azaded bir varlık mısın ki? Kanlı canlı, etli bir varlıksın; yemezsen, içmezsen, nefes almazsan ölürsün. Geciktirirsin, azaltırsın vs; ama mutlaka maddi olana ihtiyaç duyarsın. Burada varsan, (ki ötesini görmedin, olduğunu kanıtlayamazsın) buranın kurallarına/yasalarına bağlısındır; çünkü sen de biyolojik bir maddesin.
Alıntı:
|
Varlığı hala kanıtlanmamış olan bir teori (Kendileride diyor ya)
|
Bir kere, ''teori'' üzerinde yeter sayıda deney yapılıp gözlemlenmiş ve varlığına ilişkin somut kanıtlar elde edilmiş/kanıtlarla desteklenmiş düşüncelerdir. Kanıt olmazsa teori olmaz, önce bunu bil.
Alıntı:
Bakın bu neye benziyor Bir köprünün üzerindeyken , taştan yapılma üzerinde olduğu köprü güvenmeden hayali bir köprü düşünerek karşı tarafta olduğu düşündüğü varlığını hayali olan tasavvur ettiği ikinci bir köprüye atlamaya çalışmaktır
Fakat evrimciler böyle düşünmez, ayaklarının bastığı köprü her ne kadar hayali olursa olsun , o köprü o kişiyi taşır (hayali = ıspatlanmamış teori , zaten teori demek hala varlığı % 100 kesinleşmemiş bir olgudur)
Maddeci Hayalciler sizi, çok komik durumlardasınız.
|
Vatandaş, bilimsel bilgi ile teorinin ne olduğunu bilmez; gelir burada teori üzerine ahkam keser

Teori üzerinde pekçok kanıtı da barındıran varsayımlar dizgeleridir. Teori basit bir iddiadan öte, hipotezin ''kanıtlarla'' desteklenmiş halidir. Yani, evrim hakkında ''kanıt yok'' saçmalamanızın gerçekle alakası yoktur; zira kanıt olmasaydı teori olmazdı.
Alıntı:
Adamın bir halt yaptığı yok denmiş: Senin hakkında kötü düşünmüyorum, sadece doktora git psikolojik muayene yaptır at gözlüklerini çıkar derim
Daha sonra Harun Yahya nın Özellikle şu cümlelerini iyi okumanı tavsiye ediyorum"-> İnsanlara Barış Kardeşlik ve Kuran ahlakının yerleşmesi insanların içlerindeki kin nefret duygularının silinmesi için uğraşıyoruz"
bununda Üstün ahlak öğretisi olan Kuranla mümkün olduğunu belirtiyoruz"
Şimdi arkadaşın dediği "Adamın bir halt yaptığı yok" cümlesine Tokat gibi bir cevaptır
ses çıktımı bilmiyorum, şayet ses çıkmadıysa arkadaş pişman olup kendini duvara çarpsın, ozaman ses gelir.
Öteki yazdığı cümleleri okumaya gerek görmüyorum bile. Nokta.
|
Harun Yahya, aklı başında(nurcuların haricinde) kimsenin ciddiye almadığı delinin tekidir. Tabi bu kadar basit değil; o ciddi bir toplumsal mühendislik ve pazarlama ürünüdür. Harun Yahya Nurculuğun siyasallaşması çabalarının sosyal/kültürel/mistik boyutlarından/projelerinden biridir.
Alıntı:
siteye bak hizaya gel (anarşist, kesin faşisttir yada ırkçıdırda bu siteden alıntı yapmış)
Belliki Adnan Oktar hakkında hayatını okumamış bir kellesiniz. <--- bunun gibi
Akli dengesi olduğu Daha önce beyinsiz Masonların komplo kurdukları belirlendi, Olağan üstü bir durum olduğundan her kim olursa olsun bu komplolara maruz kalır
Lakin masonların bütün oyunlar bozulmuş olduğundan çeşitli karalamalardan berat etmiştir, çoğundada delil yetersizliği yüzündendir
|
Oktar askere sevk edilmek istenmiş, 1993 yılında Eskişehir Hava Hastanesi'nden aldığı "askerliğe elverişli değildir" raporuyla askerlikten muaf tutulmuştur.[12] Oktar, paranoid şizofreni hastası olduğuna dair 7 farklı hastaneden rapor almıştır.
S A B A H O N L I N E 20.11.1999
Bu adam askerden yırtmak için tam 7 tane paranoid şizofren raporu almış bir akıl hastasıdır!
Ayrıca ceza almadığına ilişkin iddialar gerçek dışıdır:
Oktar ile 17 sanığın yargılandığı davayı karara bağlayan İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Adnan Oktar'ı "çıkar amaçlı örgüt kurmak ve yönetmek" suçundan lehine olan yeni TCK'nın 220. maddesinin birinci fıkrası uyarınca 3 yıl hapis cezasına mahkum etti. Mahkeme heyeti, "adı geçen örgütün organize bir şekilde mahkemeyi baskı altında tutmak ve yargılamayı engellemek için görsel ve yazılı basına ilanlar verdiğini belirterek, mahkeme başkanı Salih Öztürk ve üye hakim Nuran Yalınbaş'a hakaret ve iftirada" bulunduklarını bildirdi. Mahkeme heyeti ayrıca, Oktar'ın fiilinden sonraki davranışları esas alınarak TCK'nın 62. maddesinde öngörülen indirimin uygulanmasına yer olmadığına hükmetti.
Adnan Hoca'ya 3 yıl hapis - Mynet Haber
Yani, bu adam çıkar amaçlı bir örgüt kuran çetecidir, bunu ben değil mahkeme söylüyor
Alıntı:
|
Sorum şu; Adnan Oktar 7 ayrı deli hastanesinden delidir raporu aldığı halde neden hala Dışarıdadır.Akıl hastanesinde olması gerekmezmiydi, Hayatını okuyun öğrenirsiniz, kimse okumuyorki, öcü gibi uzaklaşıyorlar ,
|
Hastaneye yatanlar genellikle kendine ve çevresine zarar vermeye çalışanlar oluyor; fakat birçoğu ailesinin isteğiyle geri çıkıyor. Belli ki o askerden yırtınmak için çok uğraşmış; zaten, daha sonra bedelli yapıyor.
Alıntı:
|
vallahi ben evrim teorisinin ne olduğunu öğrenmek için gece saat 3 lere kadar googleden araştırıp bilgiler toplayıp okuduğumu bilirim, neden acaba bu fikir çatışmasının neden meydana geldiğini öğrenmeye çalıştım fakat nedense bu kişiler Adnan Beyin hayatını ve eserlerini okumuyorlar.
|
Sen önce ''teori'' ne demek onu öğren
Alıntı:
ikinci soru:Lise mezunu demiş, benim gözümde dünyanın bütün üniversitelerini okumuş sayılır, lise mezunu ilkokul üniversite mezunu olsa ne olacak, zaten ülkede okuyan iş bulamıyor bile , okumak ülkede sadece iş bulmak amacıyla okunuyor.
İbrahim tatlısesde ilkokul mezunu biri idi bakın ülkenin Ses yönünden güçlü isimlerinden biri, ne o şaştınmı?
|
Bu yüzden ona bilim insanı demiyoruz; şarkıcı diyoruz. Zira, o adam sadece yetenekli biridir; ancak, akademik bilgiye sahip olması için ciddi bir eğitim süreci gerekir. Sözlü kültür ortamında ''usta/çırak'' ilişkisi vasıtasıyla türkü söylemeyi, hatta bağlama çalmayı öğrenirsin; fakat, ''müzik eleştirmeni'' olamazsın kolay kolay, onun için de bol bol okuman, akademik eğitim alman ve kendini entellektüel manada geliştirmen gerekir.
Alıntı:
|
İbo nun sesi olduğu gibi Adnan Oktar ında Gerçekleri anında görme ayırdetme filtreleme ilerisini görme yeteneği var.
|
Kendini mesih ilan ediyordu geçenlerde de, Cübbeli'yi bile çileden çıkardı
Alıntı:
Sorum üç;"Arapça bilmiyor kuran okusun" denmiş
Arapça okuduğumuzda Türkçe bilip arapça bilmeyenler Kuranın içeriğini nasıl anlayacak?
Sen şimdi Allah'ın arapça bilipte Türkçe bilmediğini mi ima etmeye çalışıyorsun?
O zaman sen yoldan çıkmışsın.
|
Gururla
Alıntı:
Soru dört;" Aşırmakta üstünüze yok" demişsiniz
Bilim evrenseldir sözü sadece evrimcilerimi kapsıyor, yani sen gel hem evrenseldir sözünü tastik et sonrada aşırıyorsunuz lafını kullan, Ayıp ayıp, bilim hiç kimsenin Tekelinde değildir.
Ben bir bilim adamıyım, sizin gibiler yüzünden insanlar ne hale geldi.
|
Teorinin bile ne olduğunu bilmeyen bilim adamı

Şizofren bulaşıcı olabiliyor, yakında sen de Mesih oldum demeye başlarsın
Alıntı:
|
Barış ve kardeşlikten , insanların birbirini incitmemesi gerektiğini, kötülüğün Maddecilikten materyalizmden olduğunu ısrarla ifşa eden bir Adam (Adnan Oktar)
|
Atma şaban
Alıntı:
|
''Ateistler, Darwinistler, Marxistler'' gibi ideolojiler şimdiye kadar ne yaptı , söylesenize ne yaptı dünya için HA savaştan başka ne verdi dünyaya,Bütün bunlar insanlığın çöküşüne neden olan ideolojilerdir.
|
Sen ideolojinin ne olduğunu biliyor musun ki? Bizzat Taberi gibi İslam tarihçilerinin orta asyada yapılan onbinlerce Türk katliamını sayfa sayfa anlatır; sen kimse masal okuyorsun be? Muhammed'in öldürttükleri, Beni KUREYZA KATLİAMI'NI FALAN hiç saymayalım!!! Ya Çorum, ya maraş, ya sivas katliamları? Tekbir getirerek yakılan, evleri boyanan yüzlerce insan? Katledilen on binlerce alevi? Masala karnımız tok ve yanlış yere geldin...
Alıntı:
sizinde bellidir ki Harun Yahya eserlerini okumamış birisiniz, sakın okumayın ha, yoksa çok şey öğrenirsiniz sizi tutamam sonra
|
Şirinler'i izlerim daha iyi
Alıntı:
Savaş veren şeyler olduğunu çok iyi biliyoruz siz uyumaya devam edin
bu yazdıklarınıza daha sonra inanınki pişman olacaksınız.
Ben öyle iddialı yazıları kolay kolay yazmam , yine söyleyeyim, Harun Yahya ya karşı olan ideolojiler eninde sonunda bin pişman olacaklar.
Sebep ne diyecekler; Onu zaman söyleyecek:
Deli olmadığı kesin olan kişiye delidir diyen ZIR DELİDİR.
aklını çürüten kişi Tımarhanede olur,Böyle eserler yazamaz, insanlar arasında dolaşamaz
düzgün cümleler kurup harikulade bilgiler veremez.
İthamlarınızı Kendinize saklayın!!!
|
Ulen ne menem sömürücü adamlarsınız: Biriniz CİA'in ABD'de bostan korkuluğu olmuş,bura gelmiş Masonlardan şikayet edersin. Diğer delinin daniskası; bilimin içine zıçar...
Alıntı:
|
elbetteki Harun Yahyanın eserlerinin belli bir kısmı Marksın ve Darvinizmin kendi şahsına değil Fikirlerine (Hatta Epikuros = Epikür) gibi Tanrının varlığını inkar etme telkinlerine karşı olan fikirlerdir
|
Darvin-''izm'' sizin uydurmanız; öyle bir şey yok! Ortada bilimsel bir teori var; merak edersen gider uzman biyologların yazılarını okursun. Ulen dünya alem tshkkk geçiyor, sırf eğlence olsun diye bu adamın kasetlerini izliyor. Biz de mecburen bu sapıklıklara cevap yazıyoruz; malum toplum bilim özürlü, bu saçmalıklara kolaylıkla inanabiliyor...
Alıntı:
Darvinle alıp veremediğimiz yok, Marks la alıp veremediğimiz yok
"komünistinden liberaline, milliyetçisinden deistine kadar birçok kişi geçerli buluyor." Kendi bilecekleri bir iştir, bizim bizlerin illada geçerli bulma yada benimseme gibi bir düşüncemiz yoktur, sadece Maddeciliği bırakmalarının Allah inancının daha iyi olacağını savunuyoruz.
|
olur, söylerim
Alıntı:
Birileri bir yere yanlış eğik bir çivi çakar, kolonları eğri gelir, inşaat onun üstüne kurulur bina tümden yamulur
Amaç yamuk bina üzerindeki insanların bina çökmesi yüzünden ölmemeleri
Başta çakılan çivi = Aşk, sevgi mutluluk, kardeşlik, Hoşgörü olmalıydı
Fakat ne yaptılar Sapkın ideolojistler Çaktıkları çivi Kaos, ölüm savaşlara mahal verecek sapkın ideolojilerdi
|
Fettoşun ideolojisi yok mu? CİA malikanelerinde ne tasarlıyor sanıyorsun? Gören de Fettoş savaş karşıtı olmuş da sivil itaatsizliğe teşvik ediyor sanacak
Alıntı:
Zaten Şunuda biliyoruz : ORDO AB CHAOS =Kaostan doğan düzen getirili bir sistemde yaşıyor yaşatılıyor, vede savunuyorsunuz
Sudan çıkmamış bir balık gibisiniz, çıkmadığınız için dışl dünya hakkında bilgiside olmaz
sadece görür
İşte ORDO AB CHAOS düzeni içinde yaşayanlar bu benzerliktedir ve bu düzeni körü körüne savunur
Fakat biz her iki tarafıda görüp yanlış olduğunu ısrarla belirtmemize rağmen Biz hala aynı Sazanlıktayız diye diretiyorsunuz, (Materyalist sistemin Menfaatlerine ters düşenler olduğundada anında ya ortadan kaldırılıyorlar yada Karalanıyor Çamur at izi kalsın deniliyor)...
|
Olm, sen git abilerin gelsin; attığınız her adım sahtekarlıK kokuyor!!!