Alıntı:
ZegexinVorus´isimli arızadan alıntı
Kazma insanlara cevap
|
Zevzekliğin lüzumu yok! Şimdi çektir git, adam gibi üyelik al.
Alıntı:
Bilim araştırma vakfı bir bilim kuruluşudur, Kendi yediğin yere pislemezsin sanırım
eğer bilim araştırma vakfı illegal bir oluşum olsaydı kapatılırdı Altını çizerim VAKIFTIR
Neyin Vakfı: pislemek istediğin yerin vakfı.
|
Bilim Araştırma Vakfı bilim kuruluşu falan değil, bir beyin yıkama projesidir. Bilimsel hiçbir çalışması olmadığı gibi, bünyesinde bilimsel çalışmalarda bulunacak vasıfta “bilim adamı” yoktur. Hatta bundan dolayıdır ki, sokaklarda, okul önlerinde kitaplar dağıtır, yine ünlü bilim adamlarına ücretsiz kitaplar gönderir, yandaş televizyon kuruluşlarına abuk subuk belgeseller hazırlarlar.
Alıntı:
Bacılar denmiş: Bacı kavramı doğrudan aşağılamaya yönelik bir saldırı gibi algılanıyor lakin cümle içeriğinde kötü bir kelime bulunmadığından bir şey demiyorum
fakat iki yönlü düşünürsek aşağılama tarafından yani, Bacılar , neden erkekler denmemiş, Sanki küfür edilmek istenir gibi bir hava var.
Kötü Bir şeymi yapmışlar o bacı dediğiniz, Kötü bir şey yapmışlar ise siz onu orda kötü bir şey yaparken gördünüzmü?
gördüyseniz neden yetkililere haber vermediniz?
yoksa bu bir karalama komplosu mu?
Hmmm, bazıları olayı başka yerleriyle anlayıp görüyorlar.
|
Bacı kavramı her tarikatta olduğu gibi müritlere verilen unvanlardan birisidir. Bunu herkes biliyor ve böyle algılıyor ancak sen başka bir yerinle algılıyorsan onu bilemem.
Alıntı:
Her devirde böyle sapık ve sapkınlık içersinde olan kişiler süre gelmiş.
Herzaman sapkın bir zamanda kesinlikle bir uyarıcı gelmiştir, ama madde dürtüsüne yoğun bağlanan kişiler her zaman ısrar edip durdular
Bu sözüme yorum alkışlanır bakın altını iyi çizerek söylüyorum MADDE DÜRTÜSÜNE bağlanan insanlar , maddeyi kendinden daha çok benimserler.
Varsın olsun tebliğ yapıldı kendi pisliğinizde bocalayıp durun !!!
|
Eğer varsa şunu kafana sokman gerekir ki; Adnan Oktar bir uyarıcı değil, aksine afyon mekanizması geliştirmektedir. İnsanların “madde” dürtüsü falan da yoktur. Bilimsel araştırmaları neyinizle algılayıp nerenizden yorumluyorsanız artık…
Alıntı:
Varlığı hala kanıtlanmamış olan bir teori (Kendileride diyor ya)
Bakın bu neye benziyor Bir kö prünün üzerindeyken , taştan yapılma üzerinde olduğu kö prü güvenmeden hayali bir kö prü düşünerek karşı tarafta olduğu düşündüğü varlığını hayali olan tasavvur ettiği ikinci bir kö prüye atlamaya çalışmaktır
Fakat evrimciler böyle düşünmez, ayaklarının bastığı kö prü her ne kadar hayali olursa olsun , o kö prü o kişiyi taşır (hayali = ıspatlanmamış teori , zaten teori demek hala varlığı % 100 kesinleşmemiş bir olgudur)
Maddeci Hayalciler sizi, çok komik durumlardasınız.
|
Evrim Teorisi'ni Bilim Araştırma Vakfı denen tarikat tabanlı kuruluştan takip ettiğiniz için dünyadan haberiniz yok galiba. Verdiğin komik örneklerin nedeni de bu olsa gerek. Unut bunu, ortada kö
prü falan yok, kendine gel

Tanrı ya da Allah dediğiniz hayali bir saçmalığa kapılmış, kendinizi ona karşı vazifelendiriyor, saçma sapan eylemlerde bulunuyorsunuz.
Alıntı:
Adamın bir halt yaptığı yok denmiş: Senin hakkında kötü düşünmüyorum, sadece doktora git psikolojik muayene yaptır at gözlüklerini çıkar derim
|
Sen direkt bir baytara görünsen? Ama görün yani.
Alıntı:
Daha sonra Harun Yahya nın Özellikle şu cümlelerini iyi okumanı tavsiye ediyorum"-> İnsanlara Barış Kardeşlik ve Kuran ahlakının yerleşmesi insanların içlerindeki kin nefret duygularının silinmesi için uğraşıyoruz"
bununda Üstün ahlak öğretisi olan Kuranla mümkün olduğunu belirtiyoruz"
Şimdi arkadaşın dediği "Adamın bir halt yaptığı yok" cümlesine Tokat gibi bir cevaptır
ses çıktımı bilmiyorum, şayet ses çıkmadıysa arkadaş pişman olup kendini duvara çarpsın, ozaman ses gelir.
Öteki yazdığı cümleleri okumaya gerek görmüyorum bile. Nokta.
|
İşte şimdi ağzımıza sıçtın, hepimizi göt ettin. Helal olsun diyor, önünde saygıyla eğiliyorum
Kuran ve kardeşlik ha?! Bunu biz neden düşünemedik ki
Alıntı:
siteye bak hizaya gel (anarşist, kesin faşisttir yada ırkçıdırda bu siteden alıntı yapmış)
|
İtiraf etmeliyim ki zekana bir kez daha hayran kaldım. Anarsist.Org bu sitenin eski adıdır.
Alıntı:
Belliki Adnan Oktar hakkında hayatını okumamış bir kellesiniz.  <--- bunun gibi
|
Okuduk efenim okuduk. Adamın nerede okuduğunu, hangi sebeplerden hangi ceza evlerinde bulunduğunu, hepsini okuduk. Tavsiye ederim; siz de okuyunuz.
Alıntı:
Akli dengesi olduğu Daha önce beyinsiz Masonların komplo kurdukları belirlendi, Olağan üstü bir durum olduğundan her kim olursa olsun bu komplolara maruz kalır
Lakin masonların bütün oyunlar bozulmuş olduğundan çeşitli karalamalardan berat etmiştir, çoğundada delil yetersizliği yüzündendir
Sorum şu; Adnan Oktar 7 ayrı deli hastanesinden delidir raporu aldığı halde neden hala Dışarıdadır.Akıl hastanesinde olması gerekmezmiydi,
|
Memleketin bütün gazeteleri aynı şeyden bahsedince aksini iddia etmen pek inandırıcı gelmedi. İlk sayfada malum gazete haberleri ve linkleri duruyor. Aksi ispatlandıysa neden bu yayımlar devam ediyor? İnternet aleminde çatır çatır sansür uygulatan Adnan buna neden müdahale edemiyor?
Haklısın ortada beyinsiz birileri var ama masonlar olmadığı kesin.
Alıntı:
Hayatını okuyun öğrenirsiniz, kimse okumuyorki, öcü gibi uzaklaşıyorlar , vallahi ben evrim teorisinin ne olduğunu öğrenmek için gece saat 3 lere kadar googleden araştırıp bilgiler toplayıp okuduğumu bilirim, neden acaba bu fikir çatışmasının neden meydana geldiğini öğrenmeye çalıştım fakat nedense bu kişiler Adnan Beyin hayatını ve eserlerini okumuyorlar.
|
Okuduk dedim ya. İlk sayfaya dön, sen de oku.
Alıntı:
ikinci soru:Lise mezunu demiş, benim gözümde dünyanın bütün üniversitelerini okumuş sayılır, lise mezunu ilkokul üniversite mezunu olsa ne olacak, zaten ülkede okuyan iş bulamıyor bile , okumak ülkede sadece iş bulmak amacıyla okunuyor.
|
Valla kusura bakma da senin gözün karar mercii falan değil ve senin gözünden bakmıyoruz biz. Hem o gözde bozukluk var
Evrim konusunda akademik bilgiyi geçtim, hiç bir bilgisi olmamasına rağmen saçma sapan dayanaklarla bilimsel çalışmalar yaptığını iddia etmesi gülünç olmaktan ileri gitmiyor maalesef.
Alıntı:
İbrahim tatlısesde ilkokul mezunu biri idi bakın ülkenin Ses yönünden güçlü isimlerinden biri, ne o şaştınmı?
İbo nun sesi olduğu gibi Adnan Oktar ında Gerçekleri anında görme ayırdetme filtreleme ilerisini görme yeteneği var.
|
Yetenek ve eğitimi karıştırmayalım. Tamam senin tarikat başının gerçekleri anında görme ve ayırt etme gibi doğa üstü yetenekleri var ama biz gene de karıştırmayalım.
Alıntı:
Sorum üç;"Arapça bilmiyor kuran okusun" denmiş
Arapça okuduğumuzda Türkçe bilip arapça bilmeyenler Kuranın içeriğini nasıl anlayacak?
|
Arapça bilmiyor ki Kuran okusun dedim. Kuran'ı da bilim gibi uzmanlık alanlarından birisi olarak gösterdiği için. Kuran daha çok yoruma dayalıdır. Üzerinde uzman olunabilmesi için çevirmenlerin aktardıklarından değil, bizzat orijinalinden faydalanmak gerekir.
Alıntı:
Sen şimdi Allah'ın arapça bilipte Türkçe bilmediğini mi ima etmeye çalışıyorsun?
|
Açıkçası İspanyolcaya da hakim olmadığını düşünüyorum. Grameri biraz zayıf.
Alıntı:
O zaman sen yoldan çıkmışsın.
|
Bunu idrak etmen biraz uzun sürdü
Alıntı:
Soru dört;
|
Slow down cowboy, burda soruları ben sorarım
Alıntı:
" Aşırmakta üstünüze yok" demişsiniz
Bilim evrenseldir sözü sadece evrimcilerimi kapsıyor, yani sen gel hem evrenseldir sözünü tastik et sonrada aşırıyorsunuz lafını kullan, Ayıp ayıp, bilim hiç kimsenin Tekelinde değildir.
|
Amerikalı yaradışçıların kitaplarını Türkçeye çevirttirip “Buyurun kitap yazdım” demekle olunmuyor bilim adamlığı.
Alıntı:
Ben bir bilim adamıyım, sizin gibiler yüzünden insanlar ne hale geldi.
|
Memnun oldum, ben de tanrıyım.
Alıntı:
Barış ve kardeşlikten , insanların birbirini incitmemesi gerektiğini, kötülüğün Maddecilikten materyalizmden olduğunu ısrarla ifşa eden bir Adam (Adnan Oktar) Pisikolojik sorunlar olmayan biri, üzerine atılan iftiralar sayesinde sizler papağanları kıskandıracak derecede bilgisiz bilgisiz eski geçersiz haberleri bilmeyenlerin önüne koyup konuşuyorsunuz.
|
Bir kez daha sıçtın ağzımıza, verdin ağzımızın payını
Alıntı:
Akıl yaşta değil baştadır, onun gibi insanları değiştirecek Taş gibi bir eser koyun meydana , meydan sizin olsun.
|
Akılcı tek yorumunu görsem onu nerede taşıdığını tartışırız ama yok
Alıntı:
Sen yenisin galiba 
Üstteki ağabeyin mi oluyor 
|
Bence espri yapmaya çalışmadığın zaman daha komik oluyorsun
Alıntı:
''Ateistler, Darwinistler, Marxistler'' gibi ideolojiler şimdiye kadar ne yaptı , söylesenize ne yaptı dünya için HA savaştan başka ne verdi dünyaya,Bütün bunlar insanlığın çöküşüne neden olan ideolojilerdir.
sizinde bellidir ki Harun Yahya eserlerini okumamış birisiniz, sakın okumayın ha, yoksa çok şey öğrenirsiniz sizi tutamam sonra 
|
Buraya gelip sallamadan önce okusaydın belki anlardın ne yaptıklarını. Okumayla anlayacağına da garanti vermiyorum. Gerçi senin bir bok anlayabileceğine garanti vermiyorum ben.
Alıntı:
Savaş veren şeyler olduğunu çok iyi biliyoruz siz uyumaya devam edin
bu yazdıklarınıza daha sonra inanınki pişman olacaksınız.
|
Pişman değilim. Yine olsa yine yazarım.
Alıntı:
Ben öyle iddialı yazıları kolay kolay yazmam , yine söyleyeyim, Harun Yahya ya karşı olan ideolojiler eninde sonunda bin pişman olacaklar.
Sebep ne diyecekler; Onu zaman söyleyecek:
|
Bu konuda zaten hepimiz hemfikiriz

Ayrıca Bkz.
Bunu yiyen bunu da yedi (Adnan Hoca yine alay konusu oldu...)
Alıntı:
Deli olmadığı kesin olan kişiye delidir diyen ZIR DELİDİR.
aklını çürüten kişi Tımarhanede olur,Böyle eserler yazamaz, insanlar arasında dolaşamaz
düzgün cümleler kurup harikulade bilgiler veremez.
İthamlarınızı Kendinize saklayın!!!
|
Haklısın galiba. Sen, hatta siz normalsiniz ama biz zır deliyiz
Alıntı:
elbetteki Harun Yahyanın eserlerinin belli bir kısmı Marksın ve Darvinizmin kendi şahsına değil Fikirlerine (Hatta Epikuros = Epikür) gibi Tanrının varlığını inkar etme telkinlerine karşı olan fikirlerdir
Darvinle alıp veremediğimiz yok, Marks la alıp veremediğimiz yok
"komünistinden liberaline, milliyetçisinden deistine kadar birçok kişi geçerli buluyor." Kendi bilecekleri bir iştir, bizim bizlerin illada geçerli bulma yada benimseme gibi bir düşüncemiz yoktur, sadece Maddeciliği bırakmalarının Allah inancının daha iyi olacağını savunuyoruz.
|
Marks'ın, Darvin'in hatta Epikuros'un fikirlerini çürütmek Adnan'ın ne haddine? Hem Allah denen saçmalık da neyin nesi? Görmediğin, duymadığın, hissetmediğin bir varlığa inanman gerektiği kafana kazındığı için inanıyorsan eyvallah da şu alanları meşgul etme çabanı anlayabilmiş değilim.
Alıntı:
Birileri bir yere yanlış eğik bir çivi çakar, kolonları eğri gelir, inşaat onun üstüne kurulur bina tümden yamulur
Amaç yamuk bina üzerindeki insanların bina çökmesi yüzünden ölmemeleri
Başta çakılan çivi = Aşk, sevgi mutluluk, kardeşlik, Hoşgörü olmalıydı
Fakat ne yaptılar Sapkın ideolojistler Çaktıkları çivi Kaos, ölüm savaşlara mahal verecek sapkın ideolojilerdi
Zaten Şunuda biliyoruz : ORDO AB CHAOS =Kaostan doğan düzen getirili bir sistemde yaşıyor yaşatılıyor, vede savunuyorsunuz
Sudan çıkmamış bir balık gibisiniz, çıkmadığınız için dışl dünya hakkında bilgiside olmaz
sadece görür
İşte ORDO AB CHAOS düzeni içinde yaşayanlar bu benzerliktedir ve bu düzeni körü körüne savunur
Fakat biz her iki tarafıda görüp yanlış olduğunu ısrarla belirtmemize rağmen Biz hala aynı Sazanlıktayız diye diretiyorsunuz, (Materyalist sistemin Menfaatlerine ters düşenler olduğundada anında ya ortadan kaldırılıyorlar yada Karalanıyor Çamur at izi kalsın deniliyor)...
|
Seni ciddiye alıp iki kelam etmek istiyorum ama olmuyor, yapamıyorum malesef. Ama deneyeyim; sapkın olup savaş getiren öncelikli araçlar inandığınız o aptal dinler ve milliyetçilik gibi saçma değerlerdir. Bu saçmalıklar sizi yozlaştırmış. Düşünemediğiniz gibi düşüncenin de önüne set çekmeye çalışıyorsunuz.