Konu: ESRAR
Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 18-07-2009, 23:34
theKnightAfter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
theKnightAfter theKnightAfter isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
Öyle ahım şahım bir bağımlılığı yoktur, sorun kişinin kendisi ve bağımlılığa yatkınlığıdır, hayattan kaçış isteğiyle maddeye sarılmasıdır. Bağımlıyım diyen kişi o olmasa içkiye, afyona, amfetamine, internete, televizyona, başka bir insana, özetle zihnini yaşadığı dünyadan uzaklaştıran herhangi bir şeye bağımlı olabilir. Mevzu kendisiyle ve hayatıyla yaşadığı kopukluktur.
Dogrusu kendisiyle ve hayatiyla kopukluk yasamayan birine rastlamadim omr-u hayatimca. Aksini iddia edenler otomatikman yanilmis olacaklardir. Zihnini en azindan zaman zaman yasadigin dunyadan uzaklastirmak, bence amactir. Allah askina, kim ayik kafayla ceker bu dunyayi? Eger dunyanin gidisatindan ozellikle rahatsizsaniz, esrar tam da size goredir. Zayiflik mi bu, asla. Kendinden, yasadigi dunyadan kacmak isteyenler hic olmamis midir? Bagimlilik yapar mi orasini bilmem. Ben yillardir duzenli bi sekilde icerim ve uzun zamanlar icmedigim de olmustur. Ama bi bagimli edasiyla saga sola saldirip, esrar esrar diye unledigimi hic hatirlamiyorum.

I am dying, Egypt, dying:
Give me some wine, and let me speak a little...