Tekil Mesaj gösterimi
  #58 (permalink)  
Alt 17-07-2009, 11:00
non serviam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
non serviam non serviam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
M€M€ÑTØ MØRÍ

Blog Başlıkları: 8
Tavuğa tecavüz eden sapık suçüstü yakalandı!

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde 31 yaşındaki M.C, kümeste tavuğa tecavüz ederken sahibi tarafından suçüstü yakalandı. Tavuğun telef olduğu olaydan sonra gözaltına alınan M.c., bir anlık hislerinin kurbanı olduğunu söyledi.
Murat ÇALTEPE/GEBZE (Kocaeli), (DHA)

Tecavüze uğrayan masum tavuk

Osman Gazi Mahallesi’nde F.D.'ye ait bahçedeki kümese giren M.C., tavuklardan birine tecavüz etti. Tavukların kaçışması ve gelen sesler üzerine endişelenen F.D., kümesi girdiğinde sapık M.C.'yi suçüstü yakaladı. F.D., panik içinde elbiselerini toparlayıp kaçmaya çalışan sapığı, komşularının da yardımıyla etkisiz hale getirirken, tavuğun ise telef olduğu anlaşıldı.

Polis merkezine teslim edilen M.C., ifadesinde bir anlık hislerinin kurbanı olduğunu söyledi. Hakkında ‘Hayvana kötü muamele’ suçundan işlem yapılan M.C., Türk Ceza Kanunu’nda hayvanlara yönelik cinsel istismar suçu bulunmadığından ifadesinden sonra Cumhuyiyet Savcılığı’nın talimatıyla serbest bırakıldı.

F.D. ise tavuğunun telef olduğunu belirterek, M.C.'nin cezalandırılana kadar şikayetinden vazgeçmeyeceğini, hakkını arayacağını söyledi.

Kaynak: Tavuğa tecavüz eden sapık suçüstü yakalandı - Hürriyet
---------------------------------------------

Memleketten insan manzaraları işte...
Hürriyet'in tavuğun fotoğrafına uyguladığı sansürle hayvanın kimliğini gizli tutma çabası da takdire şayan

"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."