Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 16-07-2009, 19:20
eco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
eco eco isimli Üye şimdilik offline konumundadır
daima arıza

bir grunge ve punk tutkunu olsamda evet aynı olma durumları onlarda da var... fakat felsefelerinde üç akorun yetebileceği, solonun gereksizliği, virtüözlüğün reddi yada önemsizliği görüşlerinin kabul görülüyor olması, bu aynılığı sorun teşkiletmekten sıyırabiliyor bi nebze... basitlikten prim yapıyorlar daha basit söylemek gerekiyorsa... evet yartılıcık değişiklik yetenek dinlemek için doğru müzik; progressive, jazz ve klasik gibi duruyorsada insan her zaman aynı ruh halinde olmuyor... sabah ki diyalogtan sonra explotied dinledim... bi gaza geldim ki anlatamam...
müzik işte başka ruh hallerinde başka yerlere götürebiliyor insanı... tabiki arada sırada megadeth, metallica dinlerim... pantera'ya bayılırım mesela... sepulturanın root's albümü ne acayip bir şeydi... çok şaırmıştım... hiç öyle bir müzik duymamıştım...
trashin imajınında aynı kalması sanırım daha çabuk tükenmesine yardımcı oldu... siyah siyah nereye kadar
bass gitar çalıyorum öle kendi çapımda... videolarda trafik şehitlerine ağıt var o şarkıda ben çalıyorum bassları... kötü bir kayıt ama eğlenceli zamanlardan kalan bir anı işte...