Tekil Mesaj gösterimi
  #258 (permalink)  
Alt 12-07-2009, 19:51
obrero obrero isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
Bence senin sorunun daha derinlerde, annesinden yeterli şefkati bulamadığı için mızıkçılık yapan çocuklar gibisin O diye cisimleştirdiğin şahsın kimliğinde ''O''na benzeyen tüm kimliklerden nefret etme derecesine yükselmen belli ki sende ciddi travma yaratmış. Olm kız sana ''seni sevecek'' diye senet mi imzaladı, istemiyorsa istemez nabalım
O'na benziyor diye bir genelleme yapmam yanlış dostum bunu kabul ederim.Ama her kadın mı bana garip davranır?Kendimi çok mu kasıyorum nedir.Bütün kızlar buram buram kaçıyorlar benden...Bi kaç yıl önce hiç de böyle diildi ya hayatım.Hocalar bana takar,gördüğüm kadınlar bana kıl kıl bakar...Ne yaptım ben kardeşim size?Çirkinliğimden böyle yapıyorlar diyecem de...Çirkin onca insan tanıyorum,kızlarla sorunsuz iletişim kurabiliyor...Ki yüzüne bakılmicak biri de değilim...Ben kendi halimde yaşayan bi adamım.Kimseye bi yanlışlık yaptığımı da hatırlamıyorum...Arkadaşlarla ara sıra cinsel konularda konuşuruz...O da arkadaşça işte...Ona kulak misafiri olmuşlarsa ayrı...

Alıntı:
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
O neyki

Alıntı:
İlgi görmek herkesin hoşuna gidebilir; hatta senin de ihtiyacın var ki mızıkçılık edip duruyorsun Ya eskiler gibi ''Ya rab bela-yı aşk ile kıl aşina beni/bir dem etme bela-yı aşktan cüda(ayrı) beni'' diyerek içindeki yangına şükredeceksin yahut '' ulan beni anam kendime eziyet edeyim mi diye doğurdu'' diyerek işine gücüne bakacaksın. Bak yaz da geldi; her yerde çiçekler açtı,sen de gözlerini aç
İlgiye benim ihtiyacım yok...İlgi gördükçe kasılan,rahatsız olan bi tipim ben...Halamlar teyzemler bana ilgi gösterdikçe ben içime kapandım...Ve son halim bu.Doğrudur kendime eziyet ediyorum da...İşime gücüme bakamıyorum o eziyetin ezilmişliği altında...Kendime eziyet etmeksizin hayata devam edemiyorum.Eziyet edince de hayattan tad alamıyorum.Ne yapmalıyım dohtır