Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 12-07-2009, 00:14
Ahbap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ahbap Ahbap isimli Üye şimdilik offline konumundadır
The Man In Me

Alıntı:
ayolina´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Öyle diyorsunda arkadaş ben hepsini okudum öle abartı bişi olmamasına rağmen din kitaplarında (özelliklede kuran da) yinede hepsi üzerinde oynanılmıştır. Değiştirme yapılmıştır ben bir dine inanmıyorum bizzat ama sadece bir yaratıcıya inanıyorum ona ne derseniz, kuran ne zman deiştirildi derseniz neler oldu bilememem ama kuran geldikten hemen sonra direk yazılmamıştır belli kişiler tarafından ezberlenilmiştir tabi bu baya bi sürmüş peygamber ölmüş ve ardından gelen bilmm kaçıncı kişi tarafından sonunda bu kuranı ezberleyen kişilerin azalması nedeniyle yazıya geçirilmiştir... Tabi yıllarca tam olarak ezberde tutulması imkansızdır.. Zaten ezberde tutulsa bile o zaman ki kişi veya kişilerin bunu kendisini haklı çıkarmak veya otoritesini güçlendirmek amaçlı kullanmadığı da ne malumdur arada yalan yasaktır tarzı kim ki o yalan söleyen falan olacak filan olacak denmesi onu bazılarının gözünde gerçek kılabilir, kandırabilir.. Ama yinede senin dediğin dinleri kötü yapmaz onu abartmadan inanarak yapanları ben hiç geri kafalı görmedim yinede saçma, kötü mantık dışı bir kaç hadisede yok deil.. Nese konu nereden nereye geldi, bari burada dine siyasete inanışa falan kaymayalım.. Bide John Lennon u çok severim imaginede çok güzel şarkılarından yalnızca biridir..

Din kitaplarında, hele kuranda "öle" abartı birşey bulamaman karşısında ne diyeceğimi bilmiyorum.
"değiştirme yapılmıştır" ve "kuran ne zaman değiştirildi derseniz neler oldu bilememem" ibareleri, aynı cümle içinde çok şık durmuş.
"Nese konu nereden nereye geldi, bari burada dine siyasete inanışa falan kaymayalım.. Bide John Lennon u çok severim imaginede çok güzel şarkılarından yalnızca biridir"... Burası Emine Beder'in yemek tariflerinin paylaşıldığı bir site değil ki, konumuz herhalde din, siyaset ve diğer şeyler. Senin ve benim çok sevdiğimiz "Imagine", dinden ve siyasetten bahsediyor, sözlerine bir kere daha bak istersen, yani din ve siyasetten bahsetmek için çok uygun bir site ve çok uygun bir başlık... Ne dersin?