|
bence hayatta yaşamaya değer bişey kalmamıştır.çünküğ bunca adaletsizlik varken yıkım,viran ,köleleşen insan bu arada para denen bu illetin bilimsel olarak kapita ve bunun yarattğı pardoon yarrattıldığı bi dünyada yaşıyoruz ,bütün felsefenin sadece büyük güç oln küçüğü ezer stüne kurulmuş bir hayatta benceyaşanmaya değer kalmamıştır.şimdi bazıları diyecek ki ya sen çok olumsuz bakıyorsun biraz geleceğe bak pozitif ol diyecekler ama bunu da yapmaya çalıştım olmuyor bir yerde savaş bir yerde açlık bide tam tersi hiç bunları yapıpta çok iyi bişey yapmış gibi keyfine bakması aynen amerika gibi IRAKA girdi yakıp yıktı birde elini sallayarak çıktı yanlış anlamayan ben savaş açalım da savaşalım öldürelim onları ne olursa olsun savaşa karşıyıom bunu da bellirteyim ama yani böyle bunu anlatınca aklıma bş atasözüümüz geliyor biri yer biri bakar kıyamaet bundan kopar bide bende bu atasözünü şimdiki zamana çevireyim bi evde düğün bi evde yas vay halimize vay.bu yüzden işte biran önce lelimde bu kadar çirkinlik görmüyelim bu bana bazı pozitif bak diyecekler bişey sölüyorum belki gelecekte öle olmaz zaman değişir ama öyle değil gitgide daha kötüleşiyor insanlık ,dünya ,kirli bu sistem ,herşeyin dünyada kapitalizm olduğu dünya gidgide dahada batıyor bataklığa bunun içiniran önce ölelim de daha kötü şeyleri görmeyelim .gün olacak kimse bu durumu kaldıramaycak duruma geldiğinde ancak başkasını sokan yılan ta ki bize sokana kadar o zaman elimizden bişeyler yapmaya itebiliriz kendimizi ve bu sisteme karşı çıkabilirsek çözümler üretirsek o zaman yaşamak isterim ve o zamanda yaşamay a değer şeyler çok olur.Hiç bişey bulamazsak değerleyecek aşkı buluruz belki belkide en azından yaşamaktan gurur duyarız vaya bir şeyleri kurtardık diye bir nebzede olsa o zaman bunlar çok değerlenilecek şimdiki dünya için önemli olan para gibi ve ya hazine avcılarının aradağı altınlar kadar Ramsesin elmasalrını bulmuş gibi olacaz ve o zaman yaşamaya değer şeyler olduğunu anlarız ve yaşarız
|