obrero?????
"bırak bu efsane adam ayaklarını" ne demek?
mücadele yöntemleri kişileri ilgilendirir... biri ezilmişlere yardım eder silah kuşanır savaşır çırpınır ölür... diğeri domates biber yetiştirir, balık tutar... bu kişinin kendiyle ilgilidir... zorla bir mücadeleye girmek ait hissetmedikten sonra yalandan çırpınmaktansa balık tutmayı tercih ederim... kendi idealimdeki dünyaya kürtlere zencilere yada kimin ezildiğinden bahsediyorsan, onlara yardım ederek savaşarak yada düşünerek bile ulaşamayacağımı bildiğim halde şu üç anlık dünyada üstelik "bireyci,yeşil ve punk" olduğunu söyleyen birisinden ne beklediğini de anlayamadım... Bireyciyim: kendim için yaşarım ve kendi için yaşayanları yanımda görmek isterim... yeşilim: doğamın doğa olduğuna inanırım ve sadece doğada varolcağım günü hayal ederim ve onu yaşamaya uğraşırım... bu yönde girişimlerim olsada maddi ve askeri sıkıntılardan dolayı başarısız oldum... ama bu yeni bir hamle yapmayacağım bu konuda hazırlanmadığım anlamına gelmiyor... punk'um: "hayat tek bir andır ey fani! ne geçmiş ne gelecek! dem bu demdir dem bu dem..."
benden bi beklentin mi var? kürdüm diyeni, türküm diyeni, ermeniyim, rumum, yahudiyim, almanım, japonum, fransızım, kübalıyım.......... diyenleri sevmem... ırkları benimseyenleri sevmem... insanım diyenin başımın üstünde yeri var... insan olmayanla bi işim yok... kürtler için mücadele edeceğine insanlar için mücadele et... tüm insanlık eziliyor bize türksün kürtsün amerikalısın japonsun diyenler tarafından... insanalık kimlikli köle (vatandaş) olarak kullanılıyor... savaşlara gönderiliyor şehit oldun cennette yerin garanti diye birbirine kırdırılıyor... toprağı suyu ve yakında havası bile elinden alınıp sonra parayla tekrar satılıyor... insanlık eziliyor kardeşim kürtler zenciler ezilmiş çok mu? onların bize dayattığı ırkı dini sınırları bayrakları yıkıp yakmadıkça kürtte ezilir türkte... çünkü türk kürt dediğin insanlık denen bir bütünün parçası... anlayabiliyormusun?
Doğal bir felaket istiyorum... bu aralar felaket senaryolarında başı çeken dev bir manyetik fırtına favorim... bu teknolojinin çökmesi demek... bi kaç sağlam deprem bir kaç göktaşı bir kaçta tusunami derken bi bakmışsın bi iki milyar insan kalmış... sonra ne ırk kalır ne tanrı... ne de devlet... doğal bir anarşizm... sonra karın tokluğuna yaşar gideriz

))