Tekil Mesaj gösterimi
  #36 (permalink)  
Alt 05-07-2009, 00:01
Alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alex Alex şuanda  aktiftir.

sorudur ?! insanlar irkindan dolayi zulme ugruyorsa, ve kendilerine ait alanlar yoksa, yasadigi alanlarda baska egemenler sahiplik duygusuyla eziyorsa, o irk, hangi mucadele yolunu secmeli?
somutlastiralim.. egitimsiz fakir asimilasyona ugramis bir halk, kurtler, tc sinirlari iceriinde kendilerini var etmek icin , tc icerisindeki sol orgutlenmeleremi yanasmali, emperyalistleremi yanasmali, yada kendi kendilerine kolejler acip anarsizm yada sosyalizm egitimi alip devrimmi yapmali, yada ne yapmali?
\ sorudur?! ben kurt oldugum icin dislanirsam , ve arti kendimi kurt degilde dunyali hissediyorsam, ve dislandigim icin artik milliyetcilerden nefret ediyorsam ne yapmaliyim.. bu halki nasil aydinlatmaliyim?
sorudur?! 5 bin yillik sure icerisinde mezopotamyada kurtler 10 yil ustuste kendilerine ait bir devlet icerisinde yasayabilmislermidir? ve kurtler, devlet mekanizmasina baglimiudr? ve soruyorum tarihin ilk bilinen komunistleri kizilbaslar kimlerdir neler yapmislardir? ve soru.... pkk, ilk olusumlarinda bagimsiz bir devlet argumaniyla cikti sosyalist bagimsiz bir devlet... ve 93 yilindan sonra bundan tamamen vazgecti cunku olasi bir kurdistan kurt halkina fayda vermez... soruyorum halen tc agziyla neden siz devletcisiniz milliyetcisiniz diyorsunuz?????????????????

bin yillardir devletsisiz bin yillardir koleyiz.... devlet istemekle bizi fasit yapanlar,, siz once sahip oldugunuz devlketi yikin sonra bizde olmayan devlet kavramini elestirin... evet ben kurdum ve devletim yok anarsistim devlet istemiyorum ama kulturumu dilimi yasaklayani eger sisyasetten anlamiyorsa, oldurebilirim bunu devrimde mubah kilar komunizmde mubah kilar anarsizmde... sira kurtlere geldimi hep polyannacilik bekleyemezssiniz... bu mama verme olayini ataturkunuzden ogrendiniz... ama unutmayinn asla ve asla.. kurt halki boyle geyikleri artik yemiyor gerilla savasi veriyor 10 binlerce gerilla kurt halkinin teminatidir size hersey adina garanti veririrmki,, eger pkkk olmasaydi gerilla olmasaydi bizi sivaslarda maraslarda corumlarda halepcelerde oldugu gbi bititrdiniz 80 darbeleriyle toprak altindaki ergenekonlarinizla veliu kucuklerinizle mhp nizle kemalisminizle milliyetciliklerinizle bizi inanin bitirirdiniz... sevgili rovero senin soylediklerini zerre ciddiye almiyorum cunki sen benim icin bir hicssin...
ozelestiri istiyorsan obrero hic sorun degil.. ben inancsizim hic birseye inanmiyorum .. milliyetcilik ve din disindaki herseye deger verir dinlerim.. digerlerinin taa seyine koymusum ben kurdum ermeniyim ruandaliyim zenciyim milliyetci kurtlerinde turklerinde kapitalistlerinde mulkiyetcilerinde celiski sahibi olanlarinda taaaa seyine koyayim.